Antena Meniu Search
x

Vladimir Putin: "Prostituatele din Rusia sunt cele mai bune din lume!" (VIDEO)

Vladimir Putin vine din nou cu o declaraţie surprinzătoare. "Prostituatele din Rusia sunt cele mai bune din lume!", susţine liderul de la Kremlin. Iar Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, era lângă el...

Vezi și

Vladimir Putin vine din nou cu o declaraţie surprinzătoare. "Prostituatele din Rusia sunt cele mai bune din lume!", susţine liderul de la Kremlin. Iar Preşedintele Moldovei, Igor Dodon, era lângă el...

Preşedintele Rusiei a luat apărarea lui Donald Trump în scandalul recent izbucnit în Statele Unite. Un presupus raport al serviciilor secrete americane spunea că, în vizita sa la Moscova, Preşedintele ales al Statelor Unite s-ar fi întâlnit cu prostituate şi ar fi fost filat de serviciile secrete ruseşti. Dar, la conferinţa de presă susţinută alături de preşedintele moldovean Igor Dodon, Vladimir Putin a sărit în apărarea lui Trump.

"S-a spus că Trump a venit <la Moscova> şi s-a dus imediat să se vadă cu prostituate rusoaice... În primul rând, această persoană e deja un om matur şi, în al doilea rând, e un om care de ani organizează concursuri de frumuseţe şi a stat de vorbă cu cele mai frumoase femei din lume!", a declarat Putin.

Preşedintele rus a continuat, în stilul său controversat.

Pe acelaşi subiect

"Ştiţi, mi-e greu să-mi imaginez că s-a dus la hotel să se întâlnească cu... femei care sunt foarte liberale în privinţa responsabilităţii sociale, deşi, fără îndoială, ele sunt cele mai bune din lume! Dar am îndoieli că Trump ar fi făcut asta!", a spus liderul rus, amuzând audienţa.

Putin a fost în schimb foarte critic la adresa celor care i-au adus aceste acuzaţii lui Donald Trump.

"Cei care ordonă să fie făcute aceste ştiri false, care sunt acum răspândite împotriva Preşedintelui ales al SUA, şi pe care le folosesc ca o unealtă politică, sunt mai răi decât prostituatele! Nu au nicio limită morală!", a exclamat Vladimir Putin.

Atât Vladimir Putin, cât şi Donald Trump şi-au declarat, reciproc, că se simpatizează reciproc. Rusia în schimb a fost acuzată de administraţia Obama că s-a implicat în campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie, încercând să favorizeze alegerea lui Trump. CIA şi FBI spun că sunt dovezi care arată implicarea profundă a Rusiei. Donald Trump însă le-a respins.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin: "Prostituatele din Rusia sunt cele mai bune din lume!" (VIDEO)