Antena Meniu Search
x

SURPRIZA din biroul lui TRUMP! Ce ascunde MAGNATUL ales PREŞEDINTE, în biroul la care visează orice afacerist

Biroul preşedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump se află la etajul 26 din renumitul Trump Tower şi are o vedere magnifică asupra Central Park din Manhattan.

Biroul preşedintelui ales al Statelor Unite ale Americii, Donald Trump se află la etajul 26 din renumitul Trump Tower şi oferă o vedere absolut magnifică asupra Central Park din Manhattan.

Ferestrele sunt prevăzute cu antiglonţ, iar pereţii acoperiţi de o colecţie impresionantă de fotografii şi premii, din tinereţea controversatului preşedinte.

Elementul surpriză din biroul magnatului este chiar un număr din celebra revistă Playboy.

Pe biroul lui Trump, regăsim şi un portret înrămat al tatălui său, de la care a moştenit întreaga avere şi care a decedat in 1999, la vârsta de 93 de ani.

De asemenea, Donald Trump mai păstrează în biroul său obiecte ce amintesc de perioada campaniei electorale, o mulţime de şepci şi două copii a cărţii „Unprecedented”, în care găsim întreaga poveste despre ascensiunea sa către Casa Albă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » SURPRIZA din biroul lui TRUMP! Ce ascunde MAGNATUL ales PREŞEDINTE, în biroul la care visează orice afacerist