Antena Meniu Search
x

Video Accident cu răniţi în Oradea. Două maşini s-au ciocnit frontal

Două persoane au fost rănite, după ce un grav accident de circulaţie s-a produs, vineri după-amiaza, pe Şoseaua Borşului, din Oradea, două maşini ciocnindu-se frontal.

de Redactia Observator

la 25.02.2022, 18:40

Vezi și
  • Două persoane au fost rănite în accidentul din Oradea.

Primele informaţii de la faţa locului arată că accidentul s-a produs la intrarea în municipiul Oradea, în dreptul sediului unei cunoscute firme din zonă.

Conform Bihor Online, două maşini au fost implicate în accidentul din Oradea. Foarte probabil cele două autoturisme s-au ciocnit frontal, două persoane având nevoie de îngrijiri medicale în urma accidentului produs.

Imagini surprinse la locul accidentului produs în Oradea

Sursa amintită precizează şi că traficul rutier nu a fost blocat, în urma producerii accidentului, însă circulaţia a fost restricţionată la o bandă pe sens. 

Un telespectator ne-a transmis, via Fii Observator, imagini surprinse la locul accidentului, iar acesta confirmă că impactul dintre cele două maşini implicate a fost unul destul de violent.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Fii Observator » Accident cu răniţi în Oradea. Două maşini s-au ciocnit frontal