Antena Meniu Search
x

Video Soț și soție, morți într-un accident cumplit pe un drum din Buzău. Mașina lor s-a făcut praf într-un TIR, după ce a intrat pe contrasens

Accident cumplit pe un drum naţional din judeţul Buzău. Două persoane, soţ şi soţie, au murit, după ce maşina în care se aflau a ajuns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR.  Impactul a fost devastator. Bucăţi din maşină s-au împrăştiat pe zeci de metri, iar cei doi soţi au rămas prinşi în epava maşinii ca într-o menghină. Niciunul n-a mai putut fi salvat. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 24.02.2022, 10:54

Vezi și

Tragedia s-a petrecut pe o porţiune de drum pe care nu era nicio curbă. Un drum drept, pe care - în mod inexplicabil - şoferul autoturismului pierde controlul volanului, iar autoturismul ajunge pe contrasens şi intră frontal într-un TIR. 

Adrian Roşioru, comisar Poliţia Rutieră Buzău: Pe DN1B, în afara localităţii Dealul Via a avut loc un accident în care au fost implicate un TIR și un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani.

Femeia a murit pe loc, soțul ei s-a stins după câteva zeci de minute

Maşina s-a făcut praf în urma impactului devastator, iar bucăţi din autoturism sunt împrăştiate pe zeci de metri. Cei doi soţi rămân captivi între fiarele maşinii, ca într-o cutie metalică făcută zob. 

Sorin Stancu, ISU Buzău: Am intervenit pentru descarcerarea a două persoane surprinse într-un autoturism şi am luat toate măsurile posibile, pentru a preveni apariţia altor situaţii de urgenţă. 

La sosirea echipajelor de salvare femeia era deja decedată, iar soţul ei se afla în stop cardio-respirator. Medicii au încercat zeci de minute să-l resusciteze, însă... fără succes. Șoferul TIR-ului s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Soț și soție, morți într-un accident cumplit pe un drum din Buzău. Mașina lor s-a făcut praf într-un TIR, după ce a intrat pe contrasens