Antena Meniu Search
x

Video Accident între un tir şi o dubă, lângă Sighişoara. Şoferul dubei ar fi intrat pe contrasens

Accidentul s-a produs pe DN 13, în dreptul localităţii Venchi. O dubiţă a intat pe constrasens şi a lovit din plin tirul care circula regulamentar. Trei persoane a fost rănite, una se află în stare gravă. Imaginile ne-au fost trimise pe Fii Observator.

de Mihaela Uretu

la 12.03.2021, 17:53

  • O victimă a fost transportată la spital cu un elicopter SMURD

Potrivit informaţiilor transmise pe Fii Observator, de vină ar fi fost şoferul dubiţei, care ar fi intrat pe contrasens. Șoferul tirului a observat că dubiţa se îndreaptă către el și a încercat să evite impactul. Astfel, tirul a ieşit de pe şosea şi a intrat în şanţ. 

Potrivit martorilor, şoferul tirului tocmai ce plecase de scurt timp dintr-o parcare, iar la câteva minute s-a trezit cu dubiţa care l-a lovit din plin. 

În urma accidentului cei doi conducători auto și un pasager din autoutilitară au fost răniți.

La fața locului au intervenit pompierii militari din cadrul Detaşamentului Sighişoara. A fost solicitat și un elicopter SMURD.

Potrivit pasagerului din dubiţă, şoferul autoutilitarei avea dureri de spate încă de aseară, iar în momentul accidentului i s-ar fi făcut rău. 

Pasagerul dubiţei în vârstă de 42 de ani a fost transportat la spital cu un elicopter SMURD, în timp ce șoferul tirului a scăpat cu o mica zgârietură şi a refuzat transferul la spital. Pasagerul din autoutilitară a fost transportat la spital cu o ambulanţă SMURD. 

Circulația a fost reluată după aproximativ o oră

Circulaţia a fost întreruptă timp de zeci de minute. Traficul în zonă a fost reluat după aproximativ o oră. 

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor în care s-a produs accidentul.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » Accident între un tir şi o dubă, lângă Sighişoara. Şoferul dubei ar fi intrat pe contrasens