Antena Meniu Search
x

Video Accident înfiorător în Ialomiţa surprins de camerele de supraveghere

Accident înfiorător în Slobozia Nouă, vineri dimineaţă, în jurul orei 8.30, în care au fost implicate două autoturisme, dintre care un taxi şi un TIR.

de Monica Palade

la 08.03.2021, 12:57

Vezi și

 Momentul impactului extrem de violent a fost surprins de camerele de supraveghere din apropierea intersecţiei. În urma accidentului, şase persoane au fost rănite, una dintre ele rămânând încarcerată.

„Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Slobozia au fost alertați în jurul orei 08:40, să intervină la un accident rutier produs pe DN 21 în localitatea Slobozia Nouă, în care au fost implicate un TIR și două autoturisme.

Şase persoane rănite în urma impactului

La locul solicitării au fost mobilizate de urgenţă o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare, o ambulanţă SMURD, două ambulanţe tip B şi una tip C ale SAJ Ialomiţa-substaţia Slobozia.

Din evenimentul rutier au rezultat şase victime, dintre care una încarcerată. Echipajul de descarcerare a acţionat pentru extragerea victimei rămasă încarcerată în unul dintre autoturisme.

Momentul surprins de camera de supraveghere

Celor şase victime le-au fost acordate îngrijiri medicale la faţa locului de echipajele SMURD şi SAJ, după care cinci victime au fost preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Ambulanţa SMURD a preluat o victimă, iar celelalte patru victime au fost preluate de echipajele Serviciului de Ambulanţă Judeţean Ialomiţa.

Militarii au mai acționat pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiului la locul accidentului și sablare carosabil”, potrivit ISU Ialomiţa.

Toţi cei trei şoferi implicaţi în accident au fost testaţi cu etilotestul, rezultate fiind negative în toate cazurile.

Citește și:

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Fii Observator » Accident înfiorător în Ialomiţa surprins de camerele de supraveghere