Antena Meniu Search
x

Video "Am dormit pe ciment, erau minus 4 grade!" Zeci de turişti români sunt încă blocaţi pe aeroporturi în Marea Britanie, din cauza condiţiilor meteo

Sunt în continuare probleme mari pe aeroportul Luton din Marea Britanie. Avem în continuare zeci de turişti blocaţi acolo. Iar Ministerul Afacerilor Externe a prelungit astăzi alerta de călătorie emisă pentru regat. Mai multe curse au fost amânate sau chiar anulate, iar pasagerii acuză că informaţiile cu privire la cursele spre şi dinspre România au fost vagi.

de Redactia Observator

la 13.12.2022, 13:07

Vezi și

La fel de vag a fost şi ajutorul primit pe aeroport. Iată şi câteva dintre declaraţiile romanilor blocaţi pe Luton, dar şi ale... norocoşilor care au reuşit să ajungă în această dimineaţă, în sfârşit, acasă.

Brancu Marius: Suntem în aeroportul Luton, Londra, după 30 de ore de amânări. Piloţii sunt sus, nimeni nu vine la noi. Au spus că vine cineva într-o oră. Nu a venit nimeni. 

Turist: Nu mai avem apă, nu mai avem mâncare... Totul e închis, şi în aeroport. Şi dacă ai avea bani să îţi iei, nu ai de unde să îţi iei ceva.

Oamenii care au ajuns în ţară povestesc că au petrecut chiar şi 30 de ore în aeroport şi au dormit pe jos, la temperaturi extreme.

Pe acelaşi subiect

Discuţie reporter - turist, pe Aeroportul Internațional "Traian Vuia" Timişoara:

A fost foarte greu. 

Cât aţi stat?

30 de ore. 

În aeroport? 

Da, fără nimic! 

Turist: O bătaie de joc... Cică au dat 35 de lire şi 40 de lire, nu-i adevărat. Minciuni!

Reporter: Pe jos aţi dormit?!

Turist: Absolut, păi da unde? În faţa wc-urilor. Frumos.  

Turist: Am dormit pe jos, am dormit pe... pe ciment, erau minus 4 grade. 

Turist: Ne-au oferit nişte vouchere, când le ai accesat online, s-au anulat. Ne-au obligat să alegem ori cazare, ori masă, chestie care mi se pare aberantă. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Fii Observator » "Am dormit pe ciment, erau minus 4 grade!" Zeci de turişti români sunt încă blocaţi pe aeroporturi în Marea Britanie, din cauza condiţiilor meteo