Antena Meniu Search
x

Video Chinul românilor blocați pe aeroporturile din Londra. Nervoși, unii au început să înjure și să recurgă la jigniri

Furtuna de zăpadă care îngheaţă Regatul Unit strică planurile de vacanţă ale românilor. Sute de oameni sunt captivi pe aeroporturile londoneze, unde rar se mai ridică un avion de la sol. S-a ajuns şi la gesturi extreme şi de neexplicat. Un român i-a înjurat pe angajaţii aeroportului şi şi-a rupt paşaportul în faţa lor. În acest moment, pe Aeroportul Stansted au fost anulate toate zborurile. 

de Redactia Observator

la 12.12.2022, 20:25

Vezi și

Supărat că afară ninge şi avioanele nu pot decola, românul şi-a vărsat nervii pe angajaţii din aeroportul Luton. După jigniri şi înjurături, individul îşi rupe ostentativ paşaportul fără să se gândească că asta l-ar putea ţine în Regat nu câteva ore, ci câteva zile. 

Furtuna de zăpada care a paralizat Marea Britanie a blocat sute de români la sol

Mulţi şi-au pierdut cumpătul şi au dat vina pe companiile aeriene. Explicațiile, însă, au fost scurte: "Din cauza vremii, unele zboruri pot fi afectate. Vă rugăm contactaţi compania aeriană pentru mai multe informaţii".

- Greşiţi! Vorbim de la om la om. Dacă era mama ta în situaţia asta?

Pe acelaşi subiect

- Avionul dumneavoastră are probleme din cauza vremii. 

- Ar trebui să ceri scuze, da? Nu cu atitudinea asta!

- Am stat în ultimele 24 de ore pe podea.

Pasagerii unui avion cu destinaţia Cluj-Napoca spun că au fost ţinuţi şase ore în avion, după care au fost trimişi din nou în aeroport. 

Pasager: Nu aveam voie la toaletă. Nu ne-au dat mâncare, nu ne-au dat apă. Pur şi simplu a fost teribil. Stewarzii se certau cu oamenii, văd că nimeni nu înţelege în acest avion că nu este vina noastră.

Sute de români și-au petrecut noaptea în aeroporturile din Londra, dormind pe scaune sau pe jos

Unii dintre ei trebuiau să ajungă la Cluj Napoca dar aşteaptă de 24 de ore pe aeroportul Luton. Alţii au fost norocoşi şi au ajuns doar cu trei ore întârziere. 

Situaţia românilor blocaţi în aeroporturi şi a zborurilor anulate a ajuns şi la ministrul Transporturilor. 

Sorin Grindeanu, ministrul Transporturilor: Păi, şi ce să facem dacă nu-ţi dă voie să aterizezi? Haideţi să vedem când condiţiile meteo vor fi...

Şi curse spre Bucureşti şi Suceava au fost anulate. Unele aeronave au fost reprogramate peste două zile. Oamenii se plâng că nu au mai găsit locuri la hotelurile din jurul aeroporturilor. 

În Timişoara, un avion care trebuia să ajungă din Marea Britanie şi să decoleze spre Germania a fost reprogramat abia peste patru zile. 

MAE a emis o atenționare de călătorie pentru Marea Britanie

Din cauza situaţiei de pe aeroporturi, pentru azi şi mâine, Ministerul Afacerilor Externe a emis o atenționare de călătorie pentru Regatul Unit.

Compania Wizz Air a anunţat că pasagerii afectaţi pot opta pentru rambursarea integrală a valorii tichetelor sau au posibilitatea de reprogramare penrtu următorul zbor disponibil al companiei . 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Chinul românilor blocați pe aeroporturile din Londra. Nervoși, unii au început să înjure și să recurgă la jigniri