Antena Meniu Search
x

Video Lup sau câine cehoslovac? Experţii lămuresc misterul biciclistului urmărit în Poiana Braşov

Incident neobişnuit filmat pe şoseaua care coboară din Poiana Braşov. Un biciclist a fost urmărit insistent, în plină zi, de un animal ce părea să fie un lup de mari dimensiuni. "Băi, vere, incredibil... Nu, nu!", "Aveţi grijă că vine!", sunt reacţiile celor care au filmat momentul. Dezorientat de claxoanele maşinii şi de strigătele oamenilor, animalul a renunţat după un timp la urmărirea biciclistului şi s-a pierdut în pădure.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 08.04.2024, 16:14

Vezi și

Pericolul este mare, dacă e să ne luăm după oamenii care au asistat la această scenă. Am stat de vorbă cu cei care au filmat imaginile şi care au încercat să-l protejeze pe biciclist. Spuneau că erau speriaţi de reacţia animalului sălbatic. Nu e prima dată când acest lup este surprins într-o zonă intens circulată, o zonă situată între Braşov şi staţiunea Poiana Braşov. De fiecare dată are acelaşi comportament, nu pare deranjat de prezenţa oamenilor.

Reprezentanţii Facultăţii de Sivicultură şi Exploatări Forestiere din Braşov susţin că vorbim despre un lup, nu despre un câine din rasa "lup cehoslovac". Spun însă că doar în cazuri excepţionale lupul poate ataca oamenii.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Fii Observator » Lup sau câine cehoslovac? Experţii lămuresc misterul biciclistului urmărit în Poiana Braşov