Video

Bătaie surprinsă în faţa şcolii numărul 1 din Pantelimon. Preocuparea agresoarelor: Locul cel mai bun în care să îşi bată victima

De Mihaela Uretu.
Publicat: 07.07.2021, 17:57.
Actualizat: 07.07.2021, 17:57

Este anchetă la şcoala numărul 1 din Pantelimon, după ce în mediul online au apărut imagini cu două fete care şi-au bătut o colegă chiar în faţa şcolii. 

Pe imaginile filmate de un alt elev se vede cum una dintre fete o ţine, iar cealaltă îşi loveşte colega cu pumnii şi picioarele. Ba mai mult, agresoarea îşi izbeşte victima cu capul de zidul şcolii. În tot acest timp, restul colegilor râd şi nimeni nu intervine. Scandalul a fost până la urmă aplanat de unul dintre paznicii unităţii de învăţământ.

Conflictul ar fi avut loc luni, chiar după ce copiii ar fi ieşit de la şcoală, însă nu se ştie din ce cauză cele două fete îşi lovesc colega. Poliţiştii fac acum verificări.

Citește și:

Este anchetă şi la un liceu din Tecuci, după ce în mediul online au apărut imagini cu doi elevi, o fată şi un băiat, care îşi împart pumni şi picioare chiar în mijlocul clasei. Pe imaginile filmate de alt elev se vede cum fata şi băiatul încep să se lovească, în timp ce colegii râd şi îşi fac selfie-uri. Scandalul a fost până la urmă aplanat tot de adolescenţi. Conflictul de la Colegiul Național de Agricultură și Economie a avut loc marți, în timpul unei pauze. Se pare că scandalul ar fi pornit de la două adolescente, iar unul dintre minorii ce apare în imagini este chiar fratele uneia dintre fete.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].