Antena Meniu Search
x

Video Doi elevi din Tecuci, fată și băiat, și-au împărțit pumni și picioare în sala de clasă. Amuzat, un adolescent și-a făcut cruce

Este anchetă la un liceu din Tecuci, după ce în mediul online au apărut imagini cu doi elevi, o fată şi un băiat, care îşi împart pumni şi picioare chiar în mijlocul clasei. Pe imaginile filmate de alt elev se vede cum fata şi băiatul încep să se lovească, în timp ce colegii râd şi îşi fac selfie-uri. Scandalul a fost până la urmă aplanat tot de adolescenţi.

de Adrian Obreja

la 07.07.2021, 14:14

Vezi și

Conflictul de la Colegiul Național de Agricultură și Economie a avut loc marți, în timpul unei pauze. Elevii, părinții lor, dar și polițiștii au mers astăzi la unitatea de învățământ, pentru audierea celor trei copii implicați în altercație. Se pare că scandalul ar fi pornit de la două adolescente, iar unul dintre minorii ce apare în imagini este chiar fratele uneia dintre fete.

Conducerea școlii spune că, până acum, nu au mai fost astfel de situații în unitatea de învățământ. S-au deschis trei anchete: una a poliției, una a Inspectoratului Școlar și una a Colegiului Național de Agricultură și Economie din Tecuci.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Doi elevi din Tecuci, fată și băiat, și-au împărțit pumni și picioare în sala de clasă. Amuzat, un adolescent și-a făcut cruce