Antena Meniu Search
x

Video Borduri abia instalate, scoase ca să poată trece tramvaiul, în Capitală: "E tipic românesc. Peste o lună bagă alte tramvaie şi apoi schimbă bordurile"

Dorel loveşte din nou. Borduri abia instalate într-un refugiu de tramvai din Capitală au fost scoase pentru că nu încăpea tramvaiul. Ghinionul a făcut ca, din cauza unui accident, pe ruta respectivă să fie deviate tramvaie mai late decât cele care circulau în mod normal. După câteva ore, angajaţii STB au pus bordurile la loc.

de Redactia Observator

la 30.09.2021, 19:46

Vezi și
  • Bordurile proaspăt instalate într-o staţie de călători, scoase pentru că nu încăpea tramvaiul. După câteva ore tot angajaţii STS le-au pus la loc
  • Un tramvai a rămas blocat

Imaginile trimise pe Fii Observator au fost surprinse de un călător la ora 9, în această dimineaţă. Un angajat STB scoate bordurile unui refugiu de tramvai pentru a putea continua cursa. Traseul tramvaiului fusese schimbat, după ce o maşină a intrat în gardul protector şi a ajuns pe şinele de pe Calea Văcăreşti. Ruta pe unde circula tramvaiul, în mod normal.

Timp de o oră circulaţia a fost blocată, astfel că cei de la STB au mutat ruta pe Bulevardul Gheorghe Şincai. Însă tramvaiul nu a încăput în staţie. Dar s-a găsit soluţie românească. Au fost scoase bordurile pe o porţiune de mai bine de 10 metri. Ulterior angajaţii STB le-au montat la loc. Pentru că era prea lat, tramvaiul s-a oprit în borduri iar după urme, se vede că a încercat să înainteze aproape 2 metri.

Staţia de tramvai abia fusese reabilitată

Vatman: S-a renovat recent dar nu s-a ţinut cont de gabarit.

Pe acelaşi subiect

Locuitorii din zonă dar şi angajaţii STB spun că cei de la ADP nu au respectat dimensiunile standard pentru staţia de tramvai.

Localnic: Foarte urât dacă nu le-au pus de la început cum trebuie, asta e Nu au pus bordurile ca lumea ca să poată să treacă tramvaiul.

Localnic: Nu-şi cunosc bine infrastructura.

Localnic: Ce să vă zic, sincer? E tipic românesc. Peste o lună bagă alte tramvaie şi apoi schimbă bordurile.

Localnic: Când stai la birou, de unde să ştii ce se întâmplă în realitate?

Peste un an, va fi o nouă problemă. Ajunge în Bucureşti primul din cele o sută de tramvaie comandate de Nicuşor Dan. Doar că toate sunt mai lungi decât staţiile care există acum în Bucureşti. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Borduri abia instalate, scoase ca să poată trece tramvaiul, în Capitală: "E tipic românesc. Peste o lună bagă alte tramvaie şi apoi schimbă bordurile"