Antena Meniu Search
x

"Nici de erau beți nu le ieșea așa”. Dorel a lovit din nou pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud

Dorel nu doarme niciodată şi, cum e specliast în toate, ia lucrări nenumărate. Muncitorul produs în România a dat din nou lovitura, de data aceasta pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud.

de Monica Palade

la 21.09.2021, 15:33

"Nici de erau beți nu le ieșea așa”. Dorel a lovit din nou pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud - bistriteanul.ro

După ce s-a asfalat DJ 172 G, la Dorolea, autorităţile s-au gândit să şi marcheze drumul. Aici a intrat pe fir Dorel, care a făcut o lucrare specială.

Doar că după ce marcajul a fost gata, localnicii şi-au făcut cruce când au văzut ce a ieşit. ”Nici dacă erau beți nu le ieșeau așa!”, spun sătenii, care avertizează: ”Există porțiuni și mai dezastruoase!”.

Dorel a dat lovitura şi la marcaj rutier

Contactaţi de bistriteanul, reprezentanții Consiliului Județean recunosct că marcajele trebuie refăcute. ”Au fost sistate lucrările pe DJ172G. S-a făcut o notificare pentru remedierea urgentă. Remedierea se va face pe cheltuiala firmei”, spun aceştia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » "Nici de erau beți nu le ieșea așa”. Dorel a lovit din nou pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud