Antena Meniu Search
x

Video Cozi la benzinăriile din România. Cât costă motorina și benzina

Panică uriașă printre șoferii din România, după ce a apărut zvonul că, de la miezul nopţii, preţul carburanţilor va ajunge la 10 lei pe litru şi că motorina şi benzina s-a putea raţionaliza. Sunt în continuare cozi kilometrice în mai multe orașe din țară. 

de Redactia Observator

la 09.03.2022, 19:55

Vezi și

Românii au luat cu asalt benzinăriile, după ce o fotografie cu preţul la motorină din Beiuş a stârnit panică pe Internet. În unele staţii, preţul la motorină şi benzină a depăşit pragul de 10 lei pe litru. Cei mai mulţi fac plinul dar sunt unii care îşi iau şi în canistre sau butoaie. Imagini cu cozi de kilometri ne-au fost trimise și pe Fii Observator

Guvernul României a avut o primă reacţie, după ce românii au luat cu asalt benzinăriile din întreaga ţară. Ministrul Energiei a reacţionat pe pagina sa de Facebook şi a făcut apel la calm şi să îi roage pe români să nu intre în panică. 

"România nu are nicio problemă cu aprovizionarea cu carburanți în benzinării. Am avut astăzi întâlniri de lucru cu reprezentanții Rompetrol și ai OMV Petrom și am primit asigurări că există stocuri suficiente de produse petroliere și vor asigura livrările către clienți. Totodată, vreau să le transmit românilor că nu trebuie să intre în panică și să stea la cozi. AVEM SUFICIENTE STOCURI!", a scris Virgil Popescu, pe pagina sa de Facebook. 

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Cozi la benzinăriile din România. Cât costă motorina și benzina