Antena Meniu Search
x

Video Depozit de petrol din Ucraina, bombardat de armata rusă. Un fum gros şi negru a acoperit cerul instant

Un depozit de petrol din Cernihiv, Ucraina, a fost bombardat de armata rusă în cursul dimineţii de joi. Deocamdată nu a fost prezentat un eventual bilanţ al victimelor.

de Redactia Observator

la 03.03.2022, 11:23

  • Armata rusă bombardează în continuu oraşe importante din Ucraina.

Conflictul militar din Ucraina continuă, iar armata rusă se concentrează să lovească cele mai importante zone ale Ucrainei. Sunt vizate capitala Kiev, dar şi alte oraşe importante. În plus, acţiunile militare ale ruşilor au şi misiunea de a destabiliza forţele de apărare ale Ucrainei, astfel că au fost atacate inclusiv gări sau clădiri importante.

Una dintre ţintele distruse de armata rusă, joi dimineaţa, a fost un depozit de petrol din Cernihiv, oraş situat în nordul Ucrainei. Cernihiv ar fi al doilea oraş important al Ucrainei pe care armata rusă vrea să pună stăpânire, în drumul spre capitala Kiev, după ce forţele lui Vladimir Putin ar fi cucerit, deja, oraşul Herson.

Cernihiv, asediat de armata rusă

Pentru a pune stăpânire pe Cernihiv, armata rusă a bombardat oraşul în mod accentuat, joi dimineaţa, iar una dintre bombe ar fi lovit în plin şi depozitul de petrol amintit. Într-un interval de câteva secunde un fum negru a acoperit cerul, existând inclusiv pericolul unui dezastru ecologic şi al unei poluări masive.

Până acum nu a fost prezentat un eventual bilanţ al victimelor, după bombardamentul de la Cernihiv, însă autorităţile ucrainene susţin că sunt pregătite să lupte în continuare, deşi situaţia este tot mai dificilă.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Fii Observator » Depozit de petrol din Ucraina, bombardat de armata rusă. Un fum gros şi negru a acoperit cerul instant