Antena Meniu Search
x

Video "Doar ridici pompa şi ţi-a luat 1 leu 35". O benzinărie de la ieşirea din Bucureşti taxează şoferii de când ridică furtunul

Neatenţia se plăteşte. Acesta este principiul după care se ghidează o benzinărie cu mulţi clienţi, de la ieşirea din Capitală spre Alexandria. Jumătate dintre pompe încep să taxeze şoferii de când ridică furtunul, nu de când curge carburantul. Un bucureştean a sesizat problema şi ne-a trimis filmarea pe Fii Observator. Angajaţii au tot felul de explicaţii, dar nu şi soluţii. Incidentul bizar se petrece doar când cumperi cea mai scumpă benzină din gamă, de aproape 9 lei litrul. 

de Redactia Observator

la 11.09.2022, 20:07

Vezi și

Pompa 6! Ia să vedem! Ridicăm. 1 leu 35, 1 leu 35 bravo!! Doar ridici pompa şi ţi-a luat 1 leu 35. Pompa 8. Îl luăm frumos, ia să vedem, da! 1 leu 60, 1 leu 68 doar pe aer! 

Soluţia angajaţilor din benzinărie?

Angajat: Mutaţi-vă la altă pompă!

Client: Aţi luat un leu pe degeaba aşa.

Pe acelaşi subiect

AngajatEu vi l-am luat?

Client: Da, da. Ia să vedem, am ridicat. Ia uitaţi 0,42! 

Şofer păgubit: Am mers la pompa 7, la pompa 7 nu s-a întâmplat acest lucru. Doamna de la casă mi-a spus că acest fenomen se întâmplă numai la ecto 100 şi că este normal pentru că ecto 100 este mai scumpă. 

O echipă de filmare de la Observator a verificat situaţia la aceeaşi benzinărie. Sesizarea făcută de telespectatorul nostru s-a confirmat. "Nu am apăsat, nu am apăsat pe pistol şi a înregistrat. Nu am apăsat pistolul"

Pompa la care plăteşti aerul

Angajaţii benzinăriei nu au părut surprinşi de reclamaţii.

Reporter: Bună ziua. La pompa 6, pentru ce e 1 leu 43? Taxează pe aer? N-am apăsat pe pistol.

Angajat: Ştiu că nu aţi apăsat pe pistol. Rămâne pe furtun de aia nu curge jos

ReporterPăi clientul nu ia ceea ce rămâne pe furtun.

Angajat:  Banii ăştia se scad, suma se scade

Reporter:Păi vă vine pe furtun între timp.

Angajat:  Păi dacă nu a alimentat nimeni

ReporterPăi dacă sunt 10 clienţi şi le luaţi câte 50 de bani la fiecare. 

Am mers şi la altă benzinărie din acelaşi lanţ. Totul era în regulă. Reporterii Observator au vrut să afle de la reprezentanţii companiei petroliere ce se întâmplă. La cele două numerele de telefon de contact, afişate pe site-ul companiei, nu a răspuns nimeni. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » "Doar ridici pompa şi ţi-a luat 1 leu 35". O benzinărie de la ieşirea din Bucureşti taxează şoferii de când ridică furtunul