Antena Meniu Search
x

Video EXCLUSIV. Primele imagini de la accidentul din Petroșani, unde 6 copii au fost spulberați pe ”trecere” de un șofer beat. Unul dintre ei a murit la spital

Au apărut primele imagini filmate imediat după cumplitul accident de la Petroşani, în care şase copii au fost loviţi pe trecerea de pietoni.

de Redactia Observator

la 27.12.2022, 16:40

Vezi și

Imaginile trimise pe Fii Observator au fost surprinse de un bărbat care locuieşte în zonă şi care a fost martorul tragediei. În filmare se vede cum elevii care se întorceau de la festivitatea de premiere a clubului de fotbal la care jucau au fost aruncaţi la câţiva metri de trecerea de pietoni.

Vă reamintim, la volanul maşinii se afla un tânăr de doar 19 ani, băut şi fără permis de conducere, care a fugit imediat după impact. Unul dintre copiii răniţi, în vârstă de 11 ani, a murit câteva ore mai târziu, la spital, iar alţi trei au fost internaţi cu răni grave. Traumele i-ar putea ține pentru totdeauna în afara terenului de fotbal.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » EXCLUSIV. Primele imagini de la accidentul din Petroșani, unde 6 copii au fost spulberați pe ”trecere” de un șofer beat. Unul dintre ei a murit la spital