Antena Meniu Search
x

"Mă doare fix în...". Imagini uluitoare cu elevul din Mureş încătuşat la ore, după ce şi-a bătut profesoara

Imagini revoltătoare, filmate într-o şcoală din Târgu Mureş. Un elev de clasa a opta îşi aprinde ţigara în clasă, în faţa a două profesoare. 

de Redactia Observator

la 11.03.2024, 17:53

Vezi și

Gestul sfidător continuă apoi cu o serie de înjurături la adresa cadrelor didactice. Imaginile ne-au fost trimise pe Fii Observator. 

Profesoara: Sunt reguli de respectat. 

Elevul: Eu am trei la purtare. 

Profesoara: Nu mă interesează. 

Elevul: Nici pe mine! 

Alt elev: Şi-a aprins ţigara! 

Profesoara: Te rog frumos, aici nu se aprinde ţigara!

Elevul: Eu nu ţin partea niciunui director, că mă doare fix în ... 

Elevul de 15 ani a devenit recalcitrant în timpul orelor de curs şi s-a urcat pe un dulap din clasă de unde a arătat gesturi obscene către colegi şi profesor.

Elevul violent, încătuşat şi dus la secţie

Pentru că nu s-a liniştit când i s-a atras atenţia, iar comportamentul era imprevizibil, spun reprezentanţii şcolii, s-a luat decizia de a solicita intervenţia poliţiei. Nici măcar agenţii nu au reuşit să-l liniştească, aşa că l-au încătuşat şi l-au dus la sediul poliţiei, unde a fost chemată şi mama acestuia.

A fost amendat cu 500 de lei, după care adolescentul s-a întors la şcoală. După nici 2 ore, agenţii au fost chemaţi din nou pentru că acelaşi elev a devenit violent. Victime nu au fost ceilalţi elevi, ci chiar profesorul de la clasă, pe care l-a lovit cu pumnii şi picioarele. A fost dus din nou la secţie, iar dacă profesorul va depune plângere va fi cercetat pentru agresiune.

Elevul va fi cercetat disciplinar şi la nivelul şcolii, dar sancţiunile pe care le poate primi sunt limitate; pentru că 10 clase sunt obligatorii - el nu poate fi exmatriculat. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Fii Observator » "Mă doare fix în...". Imagini uluitoare cu elevul din Mureş încătuşat la ore, după ce şi-a bătut profesoara