Antena Meniu Search
x

Video Moarte învăluită în mister la Brăila: Un bărbat de 41 de ani ar fi murit otrăvit, după ce şeful său i-a oferit un pahar cu ţuică

Caz şocant la Brăila, acolo unde un bărbat de 41 de ani ar fi murit otrăvit. Acesta lucra în legumicultură şi după o zi grea de muncă, patronul său i-ar fi oferit un pahar de ţuică. Doar că în sticlă nu ar fi fost alcool. Bărbatului i s-a făcut rău, iar patronul l-a dus imediat la spital, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru el.

de Redactia Observator

la 11.10.2021, 15:48

Vezi și

Patronul terenurilor, care este şi consilier local în acea comună, susţine că în acea sticlă era ţuică. Tot el spune că în casă erau depozitate substanţe toxice folosite în general în agricultură, legumicultură, dar sunt slabe şanse să fi încurcat recipientul.

În momentul în care a văzut că bărbatului de 41 de ani i se face din ce în ce mai rău, a decis să îl urce în maşina persoanală şi să îl ducă la spital la Făurei. Acolo, medicii au cerut sticla cu substanţa, însă patronul nu a adus acel recipient. În scurt timp ar fi fost transportat cu o ambulanţă la spitalul din Brăila, însă intrase deja în comă, aşa că după câteva ore a murit.

Poliţia a deschis în acest caz dosar penal pentru ucidere din culpă. Urmează să se stabilească ce substanţă a ingerat bărbatul. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Fii Observator » Moarte învăluită în mister la Brăila: Un bărbat de 41 de ani ar fi murit otrăvit, după ce şeful său i-a oferit un pahar cu ţuică