Antena Meniu Search
x

Video Momentul teribil în care angajatul unei spălătorii este spulberat intenționat cu mașina, în parcarea unui mall din București

Camerele de supraveghere au surprins momentul teribil în care un șofer lovește intenționat cu mașina un alt bărbat, în parcarea unui mall din București. Scena a avut loc ieri, în urma unui incident produs spălătoria aflată în curtea complexului comercial, după ce un client ar fi refuzat să achite contravaloarea serviciilor prestate.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.09.2021, 13:18

Vezi și

Din primele informații, un bărbat și-a lăsat mașina la curățat, în spăătoria aflată în curtea mall-ului. Ulterior, individul a revenit, însă a refuzat să plătească pachetul de spălare ales. Furios, șoferul a demarat și l-a lovit în plin pe unul dintre angajații spălătoriei.

Ulterior, mașina implicată în accident a fost găsită abandonată, iar șoferul identificat.

Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, miercuri seara, că în parcarea unui complex comercial, un bărbat, angajat al unei societăți comerciale a fost lovit de o mașină.

Deoarece din primele date reieșea că fapta ar fi fost comisă cu intenție, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe Tribunalul București și Serviciul Omoruri, informează, joi, Poliția Capitalei.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul lovit cu mașina în parcarea mall-ului a ajuns la spital

„Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. A fost efectuată cercetarea la fața locului și au fost audiate mai multe persoane. În urma activităților investigative și de cercetare penală a fost depistat autoturismul. De asemenea a fost stabilita identitatea unui bărbat, care posibil s-a aflat la volanul autoturismului”, au transmis reprezentanții Poliției Capitalei.

Procurorul criminalist a dispus măsuri pentru depistarea autoruluiși pentru clarificarea situației.

Cercetările sunt făcute de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la omor.

- Articol realizat cu ajutorul informațiilor obținute de reporterul Observator Laurențiu Rădulescu -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Fii Observator » Momentul teribil în care angajatul unei spălătorii este spulberat intenționat cu mașina, în parcarea unui mall din București