Antena Meniu Search
x

Video ''Nu mai respiră, ia uite-l! S-a înecat!'' Momentul în care un bărbat moare sub privirile pescarilor ocupaţi să filmeze, în Călăraşi

Situaţie şocantă pe un lac din judeţul Călăraşi. Doi pescari au asistat impasibili în timp ce un bărbat se îneca, după ce a încercat să-şi recupereze undiţa. Toată scena a fost filmată. Atenţie, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 22.06.2022, 14:26

Vezi și

Constatarea a venit prea târziu. Nu se mai putea face nimic. Bărbaţii şi-au pus problema să caute o barcă, dar tot nu s-au sinchisit să facă ceva. Mai mult, imaginile au fost postate pe internet. Acum, poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla ce s-a întâmplat exact. 

''Ia, uite-l! Îl bagă la fund! Ia, uite-l, cum l-a băgat cu capul la fund! 

Nu are nimic că se descurcă!

Unde, bre, se descurcă, că nu mai respiră, ia uite-l! E la fund! Se îneacă! S-a înecat! S-a înecat, bre! S-a înecat!''

S-a deschis un dosar pentru moarte suspectă, iar cei doi pescari care au asistat la moartea bărbatului au fost audiaţi deja. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » ''Nu mai respiră, ia uite-l! S-a înecat!'' Momentul în care un bărbat moare sub privirile pescarilor ocupaţi să filmeze, în Călăraşi