Video

O femeie din Galaţi este căutată de poliţie. Ar fi furat dintr-un magazin de bijuterii cerceii unei cliente

De Mihaela Uretu.
Publicat: 16.03.2021, 18:30.
Actualizat: 16.03.2021, 18:30

O femeie din Galaţi este căutată de poliţie după ce ar fi furat o pereche de cercei. În imaginile suprinse de camerele de supraveghere se vede cum aceasta profită de neatenţia unei alte cliente şi îi ia bijuteriile din aur. Oamenii cer ajutor pentru identificarea hoaţei.

Femeia din Galaţi este acum căutată de poliţie

Aparent, femeia era interesată să cumpere nişte bijuterii, însă trebuia să aştepte pentru că în faţă sa era o altă clientă. Clienta respectivă venise să îşi ia o pereche de cercei de la reparat. Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum într-un moment de neatenţie aceasta scapă săculeţul cu bijuterii pe jos, iar după ce îi plăteşte vânzătoarei pleacă.

Profitând de momentul de neatenţie al clientei, femeia se apleacă după săculeţ şi îl bagă în buzunar. La nici 5 minute proprietara cerceilor de aur s-a întors după bijuterii, însă nu a mai găsit nimic. Între timp, hoaţa i-a spus vânzătoarei că nu are nevoie de nimic şi s-a făcut nevăzută.

Citește și:

Incidentul a avut loc vinerea trecută, în jurul prânzului, la un magazin de bijuterii din Galaţi. Oamenii păgubiţi au depus o plângere la poliţie şi speră să o găsească cât mai repede pe făptaşă. Ulterior, au fost făcute publice imaginile, pentru a o face cunoscută pe femeia hoaţă.

Doi bătrâni au furat de la o bijuterie din Vaslui, se oferă recompensă

Acest incident vine după ce ieri doi bătrâni au furat dintr-o casă de bijuterii din Vaslui. Cei doi se arătau interesaţi să cumpere un lănţisor şi au început să caute printre obiectele din aur pe care vânzătoarea începuse să le prezinte. Ei au cerut mai multe modele, părând nehotărâţi în alegerea lor. Într-un moment de neatenţie al vânzătoarei, bărbatul sustrage un lanţişor, pe care îl bagă în buzunar. Se pare că cei doi era cunoscuţi în oraş pentru că ar mai fi furat bijuterii prin aceeasi metodă, în Bârlad şi Iaşi.

- material realizat cu informații și imagini furnizate de telespectatori pe Fii Observator -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].