Antena Meniu Search
x

Video Bijuterie din Vaslui, jefuită de doi bătrâni. Proprietarii au oferit recompensă pentru identificarea hoţilor

Proprietara unui magazin de bijuterii din Vaslui a facut publice imagini surprinse de camerele de supraveghere, în care doi batrani sustrag un lănţişor din aur. Oamenii cer ajutor pentru identificarea hoţilor şi oferă recompensă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 15.03.2021, 17:00

Vezi și

Furt la o bijuterie din Vaslui, se oferă recompensă

Aparent, cei doi bătrâni se arătau interesaţi să cumpere un lănţisor şi au început să caute printre obiectele din aur pe care vânzătoarea începuse să le prezinte. Ei au cerut mai multe modele, părând nehotărâţi în alegerea lor. Într-un moment de neatenţie al vânzătoarei, bărbatul sustrage un lanţişor, pe care îl bagă în buzunar. Ulterior, proprietara magazinului a facut publice imaginile, pentru a-i face cunoscuţi pe hoţi. Ea ofera şi o recompensă oricui îi va recunoaşte pe hoţi şi va anunta Poliţia.

Din primele informaţii, se pare că mai multe persoane care au vizualizat deja imaginile au spus că cei doi bătrâni ar mai fi furat bijuterii prin aceeasi metodă, în Bârlad şi Iaşi. Imaginile au fost postate şi pe Facebook, iar recompensa oferită este de 500 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Bijuterie din Vaslui, jefuită de doi bătrâni. Proprietarii au oferit recompensă pentru identificarea hoţilor