Antena Meniu Search
x

Video Surpriză pentru şoferii de pe Transfăgărăşan. S-au trezit cu doi ursuleţi jucăuşi şi mama lor printre maşini

Imagini incredibile au fost surprinse în această după-amiază pe Transfăgărăşan, în zona Barajului Vidraru. Doi ursuleţi împreună cu mama lor au fost filmaţi de către o familie din Bucureşti, care se afla în vacanţă în zonă.

de Mihaela Uretu

la 06.07.2021, 18:53

Vezi și
  • Imagini trimise pe Fii Observator

Mama împreună cu cei doi pui au urcat pe şosea şi s-au plimbat printre autoturisme, deloc deranjaţi de claxoane sau de zgomot. În cele din urmă, cei trei s-au retras pe marginea drumului, de unde se uitau la trecători. În imagini se vede cum ursoaica stă aproape de puii ei, iar micile animăluţe stau căţărate pe bara de protecţie a drumului şi aşteaptă atenţii de la cei aflaţi în trafic.

Scenele incredibile au fost filmate, din maşină şi au fost trimise pe Fii Observator. Autorităţile le recomandă celor care întâlnesc urşi să nu se apropie de animale, să încerce să se îndepărteze din zonă şi să sune la 112 pentru a primi ajutor. Oricât de tentant pare şi  oricât de drăgălaşi vi s-ar părea puii, acestea sunt animale sălbatice şi nu animale de companie. Nu le faceţi niciun bine dacă îi hrăniţi, pentru că odată obişnuiţi aşa, vor coborî în sate şi în oraşe în căutarea hranei uşor de obţinut.

Pe Fii Observator primim tot mai multe mesaje cu urşi care atacă animalele din gospodăriile oamenilor. Cel mai recent incindent a avut loc astăzi, pe o uliţă din localitatea Ghelinţa, judeţul Covasna. Un copil de 8 ani a fost atacat de un urs. Acesta a  fost transportat la spital pentru investigaţii medicale. 

Iar la sfârşitul lunii iunie, tot în zona barajului Vidraru, un bărbat de 50 de ani a fost atacat de un urs, după ce ar fi scos mâna pe geamul mașinii să-i facă o poză. Victima a reușit să ajungă la echipajul SMURD care fusese alertat.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Fii Observator » Surpriză pentru şoferii de pe Transfăgărăşan. S-au trezit cu doi ursuleţi jucăuşi şi mama lor printre maşini