Antena Meniu Search
x

Video "Uite-l p'ăla, bă, cum a căzut!". Tânăr filmat cum plonjează cu mașina în barajul de la Mihăileşti. Lanț uman pentru salvarea șoferului

Momente dramatice în Giurgiu, după ce un șofer de 34 de ani a plonjat cu mașina în barajul de la Mihăileşti. Mai multe persoane care se aflau în zonă și au văzut scena s-au mobilizat și au format un lanț uman, pentru a-l scoate pe tânăr din apă. 

de Redactia Observator

la 13.06.2022, 08:30

Vezi și

Un tânăr în vârstă de 34 de ani fost la un pas de tragedie, ieri, pe DN6, în apropiere de Mihăileşti, județul Giurgiu. Se afla la volanul mașinii sale când, la un moment dat, a pierdut controlul volanului şi pur şi simplu a zburat de pe şosea într-un lac de acumulare.

Lanț uman la Mihăilești, pentru salvarea șoferului de 34 de ani

Momentul dramatic a fost filmat de o cameră de bord. Din fericire, scena a fost văzută de alte persoane care se aflau în zonă, iar cu toţii s-au mobilizat ca să-l scoată din apă. S-a făcut un lanţ uman şi aşa a fost salvat. Tot oamenii au legat maşina cu o frânghie şi au tras-o la mal. 

"Intervenţie de urgenţă în zona barajului de la Mihăileşti, acolo unde un autoturism a căzut în apa râului Argeş. La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenţie Mihăileşti, cu o autospecială dotată cu accesorii specifice pentru salvare, un echipaj de scafandri, o unitate de terapie intensivă mobilă de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, o ambulanţă SAJ şi Poliţia", a transmis, duminică, ISU Giurgiu.  

Şoferul, rănit uşor, a fost transportat la spital. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Fii Observator » "Uite-l p'ăla, bă, cum a căzut!". Tânăr filmat cum plonjează cu mașina în barajul de la Mihăileşti. Lanț uman pentru salvarea șoferului