Antena Meniu Search
x

Video "Vă rugăm frumos, ajutaţi-ne! Ne-au lăsat pe drumuri!" Strigătul de disperare a zeci de români, abandonaţi în gara din Reims după ce s-a defectat autocarul

O vacanţă în capitala iubirii sau o revedere cu cei dragi s-a transformat într-un coşmar. Este povestea a zeci de români care au vrut să se întoarcă în țară, dar au fost abandonaţi pe traseu. Au plecat din Paris cu un autocar al unei firme de transport persoane internaţional, însă după câteva ore, maşina s-ar fi defectat și au fost lăsați într-o gară. Disperaţi, ne-au cerut ajutorul pe Fii Observator. 

de Redactia Observator

la 30.06.2023, 09:17

Vezi și

Băi, oameni buni! Vă rugăm frumos, ajutaţi-ne! Ne-au lăsat pe drumuri!

Este strigătul de disperare a 40 de români, care au fost abandonaţi în gara din Reims de firma de transport la care au plătit bilet. Aceştia au plecat din Paris, ieri dimineaţă, în jurul orei opt, însă după trei ore, o defecţiunea a autocarului le-a întrerupt traseul de întoarcere acasă, în România.

Ne-au lăsat de izbelişte două zile. Nu avem bani. Nu avem mâncare. Ne-au luat banii şi ne-au lăsat de izbelişte. Ne-au lăsat aici. 

Ne-au luat bani pe bagajul în plus... şi să ne abandoneze. 

Pe acelaşi subiect

La ora 11 s-a stricat autocarul. De la ora 11 până la ora 18 am stat acolo. Pe urmă a venit un autocar. Ne-au minţit că o să vină un alt autocar să ne ia să ne ducă până în Viena şi din Viena în Bucureşti, în România.

Români abandonați și lăsați la mila sorții

Rămaşi în stradă, fără niciun ban în buzunar, oamenii au rămas la mila sorţii.

După ce ne-au lăsat aici, ne-am trimis mesaje că nu se mai poate trimite nici un autocar până sâmbătă. Deci ne-au lăsat pur şi simplu pe stradă. 

Ne-au trimis un mesaj: "Luaţi-vă o cameră la hotel, până în 80 de euro şi pe urmă vă rambursăm banii!", dar sunt mulţi care nu au bani. 

Următorul autocar spre România ar trebui să plece din Franţa abia sâmbătă, la ora 23. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Fii Observator » "Vă rugăm frumos, ajutaţi-ne! Ne-au lăsat pe drumuri!" Strigătul de disperare a zeci de români, abandonaţi în gara din Reims după ce s-a defectat autocarul