Antena Meniu Search
x

Video Au "curățat" rafturile de telefoane mobile în puțin peste un minut și au reușit să fugă. O bandă de români a spart același magazin croat, cu doar 4 luni în urmă 

Polițiștii croați caută șase tineri care, luni seară, au jefuit un magazin de telefoane mobile din Donja Reka, lângă Jastrebarski. Proprietarul, care oferă recompensă pentru prinderea hoților, spune că o spargere similară a avut loc în februarie, și a fost dată de mai mulți români. Infractorii au fost prinși rapid, au fost eliberați după o lună de arest preventiv. Nu poate decât să presupună că aceiași oameni au venit să "termine treaba". 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 29.06.2023, 11:58

Camerele de supraveghere au filmat întreg jaful de luni seară.

Hoții au avut nevoie de ceva mai mult de un minut, de la momentul spargerii geamului și până la fuga cu cele două BMW-uri negre, în care au încărcat zeci de telefoane mobile furate, în valoare totală de aproape 100.000 de euro.

Jaful a fost filmat de camerele de supraveghere

Înainte de a se opri în fața magazinului, au întors mașinile în curte, pentru a fi pregătite de evadare. Au spart apoi sticla și partea inferioară a ușii de la intrare cu un baros, după care au intrat și au început să îndese tot ce au găsit în rafturi și sertare.

Pe acelaşi subiect

Camerele de supraveghere au filmat tineri în pantaloni de trening, având pe cap eșarfe, șepci și glugă, pentru a nu fi recunoscuți.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cinci dintre ei au intrat în magazin, iar al șaselea a rămas să vegheze la drum. Nu s-au obosit să fure bani din casa de marcat. Exact după expirarea a ceva mai mult de un minut, s-au suit în cele două BMW-uri și au fugit cu prada. 

O mașină avea volanul pe partea stângă, cealaltă în dreapta, iar plăcuțele de înmatriculare fuseseră scoase de la alte mașini, respectiv un Golf și un Opel Vectra.

O bandă de români a jefuit același magazin, în februarie. Proprietar: Au venit să "termine treaba"

Proprietarul magazinului a confirmat pentru 24sata.hr că hoții sunt în continuare pe fugă și că oferă o recompensă pentru prinderea lor. 

"Am avut o spargere similară în februarie și i-au prins repede. Era o bandă de cetățeni români. Au vrut să fugă în Slovenia. Pe 18 februarie, patrula i-a oprit la numai 45 de minute de la jaf. Se aflau într-un vehicul cu plăcuțe britanice, ceea ce le-a ușurat căutarea", a declarat bărbatul.

El a precizat că românii ar fi fost eliberați după o lună de arest preventiv și că nu poate decât să presupună că aceiași indivizi au venit să "termine treaba"

Poliția din Zagreb a confirmat doar că ancheta este în curs. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Stiri externe » Au "curățat" rafturile de telefoane mobile în puțin peste un minut și au reușit să fugă. O bandă de români a spart același magazin croat, cu doar 4 luni în urmă