Antena Meniu Search
x

Adolescentul de 13 ani dispărut de două zile, din Floreşti, a fost găsit într-o altă localitate din judeţul Cluj

Lucian, băiatul de 13 ani dispărut de două zile din Floreşti, judeţul Cluj, a fost găsit în Baciu, o altă localitate din judeţul Cluj situată la circa 12 kilometri de Floreşti.

de Redactia Observator

la 29.01.2021, 19:27

Adolescentul de 13 ani a fost găsit în localitatea Baciu
Adolescentul de 13 ani dispăruse de două zile de acasă
  • Adolescentul de 13 ani dispăruse de două zile de acasă.
  • Adolescentul de 13 ani a fost găsit într-o localitate din apropierea celei în care are domiciliul.

Lucian dispăruse de miercuri de acasă, după ce a părăsit domiciliul, sub pretextul că merge să-şi ia ciocolată, şi nu s-a mai întors.

Adolescentul a fost căutat timp de zeci de ore prin păduri, pe câmpuri şi prin subsolurile mai multor blocuri.

Voluntari, poliţişti şi jandarmi şi-au unit forţele pentru ca adolescentul să fie găsit. Oamenii legii, şi nu numai, s-au temut că băiatul ar putea avea de suferit din cauza frigului.

În cele din urmă, ancheta a luat o altă turnură, după ce oamenii legii au analizat imaginile surprinse de o cameră de supraveghere montată la urcarea într-un autobuz.

Adolescentul a fost găsit la circa 12 kilometri de Floreşti, oraşul în care are domiciliul

Informaţiile obţinute i-au făcut pe poliţişti să-şi dea seama că, de fapt, nu au de a face cu un copil rătăcit ci cu un copil pus pe distracţie.

Iar în cursul zilei de vineri, adolescentul a fost găsit pe raza localităţii Baciu, din judeţul Cluj, la circa 12 kilometri de Floreşti.

Primele informaţii de la faţa locului arată că adolescentul a fost găsit în urma unui apel telefonic dat de o persoană care a precizat că pe raza localităţii Baciu există un minor care seamănă izbitor cu minorul dat dispărut.

Adolescentul a fost găsit de o echipă mixtă, alcătuită din poliţişti şi jandarmi. A fost condus la sediul Secţiei 3 Poliţie Baciu. Acolo a fost chemat şi un echipaj medical şi ar urma să ajungă şi părinţii adolescentului.

Starea de sănătate a băiatului de 13 ani este una bună.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Adolescentul de 13 ani dispărut de două zile, din Floreşti, a fost găsit într-o altă localitate din judeţul Cluj