Antena Meniu Search
x

Video Copil dispărut în judeţul Cluj, noapte albă pentru căutători. Lucian a plecat la magazin şi nu s-a mai întors

Zeci de voluntari din judeţul Cluj au făcut noapte albă pentru a căuta un copil în vârstă de 13 ani, dispărut de acasă.

de Redactia Observator

la 28.01.2021, 11:19

Vezi și
  • Un copil de 13 ani din judeţul Cluj a dispărut
  • Poliţiştii şi voluntarii l-au căutat toată noaptea

Băieţelul, care are şi probleme de sănătate, a plecat miercuri în jurul orei 14:00 la un magazin din comuna Floreşti, dar de atunci nu l-a mai văzut nimeni.

Întreaga noapte, poliţiştii şi voluntarii Rescue 4x4 au căutat pe toate străzile din localitate, dar şi pe câmpurile şi pădurile din apropiere, însă fără rezultat. 

"La Solicitarile Politiei Floresti, s-au mobilizat 12 echipaje ale comunitatii Rescue4x4 de la Cluj si imprejurimiri, care au participat la cautari atat in zone greu accesibile cat si urbane pana la 5.00 dimineata, cand s-a decis sistarea cautarilor", a precizat pentru Observatornews.ro Codru Ștefănescu, coordonator național Rescue4x4.

Lucian Pleşa are un metru jumatate înălţime, ochi căprui şi păr castaniu. În momentul în care a fost văzut ultima dată, purta un trening gri închis, geacă neagră, pantofi sport de culoare albă şi avea pe faţă o masca neagră cu desen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copil dispărut în judeţul Cluj, noapte albă pentru căutători. Lucian a plecat la magazin şi nu s-a mai întors