Antena Meniu Search
x

Foto Băieţel de 4 ani, orfan după ce ambii părinţi au fost răpuşi de coronavirus

Un băieţel de doar 4 ani a rămas orfan, după ce ambii părinţi au murit răpuşi de coronavirus, la 3 luni de zile unul de celălalt.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 15.11.2020, 12:26

Raiden Gonzalez, Adan şi Mariah
Băieţel de 4 ani, orfan după ce ambii părinţi au fost răpuşi de coronavirus - GoFundMe
  • Peste puţin timp îşi va serba ziua de cinci ani alături de bunica sa.
  • Femeia se ocupă acum de creşterea micuţului.

Părinții unui băiat de patru ani din Texas au murit în decurs de 100 de zile unul de celălalt, după ce au fost infectaţi cu noul coronavirus.

Raiden Gonzalez trăia împreună cu mama și tatăl său, Adan, în vârstă de 33 de ani, și Mariah Gonzales, în vârstă de 29 de ani.

Un cont de donaţii a fost creat pentru băiețelul care a rămas acum singur, fără mami, fără tati. Peste puţin timp îşi va serba ziua de cinci ani alături de bunica sa, Rozie Salinas, cea care se ocupă acum de creşterea micuţului.

Tragedia a lovit familia după ce unul dintre colegii lui Adan, şofer de camion, a fost declarat pozitiv cu Sars-Cov 2 la începutul anului. Adan a fost internat în spital pe 3 iunie și a murit patru săptămâni mai târziu, pe 26 iunie.

Medicii și asistenții medicali de la spital spuneau că „el a avut cele mai grave simptome”.

A încercat să lupte cu toate puterile pentru a rămâne alături de micuţul lor, pentru a-l creşte în continuare şi pentru a-i oferi un viitor. Boala a fost însă necruţătoare.

Mama lui Raiden, profesoară la școală din oraş, a fost zguduită de eveniment. A început pregătirile pentru înmormântarea soţului, fără să ştie că destinul avea să-i ducă pe amândoi la ceruri. S-a îmbolnăvit şi ea. Tot de Covid.

Maria a murit 3 luni mai târziu, pe 5 octombrie. Începuse să se simtă rău doar cu câteva ore înainte, apoi brusc şi-a dat ultima suflare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bunica speră să aducă puțină fericire în viața nepotului său, găzduind o petrecere specială pentru ziua sa de naştere la sfârșitul lunii și speră să vină cu o idee bună în condiţiile restricţiilor impuse de pandemie.

După terminarea sărbătorilor, Salinas intenționează să aibă un memorial care să comemoreze atât viața fiicei sale, cât și a ginerelui.

Potrivit Daily Mail, Texas a depășit vineri numărul de 7.000 de pacienți internaţi, de la începutul lunii august, la doar câteva zile după ce a devenit primul stat american care a depășit 1 milion de cazuri confirmate de coronavirus.

Guvernatorul republican Greg Abbott nu a indicat dacă va reveni la restricții mai dure asupra, subliniind în ultimele zile că se așteaptă ca noi terapii și vaccinuri să devină disponibile în curând.

Procurorul general din Texas, Ken Paxton, a adoptat o poziție publică și mai fermă împotriva noilor restricții, în timp ce biroul său luptă cu eforturile din orașul El Paso, de graniță, pentru a impune măsuri mai dure în încercarea de a stopa creşterea numărului de cazuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Băieţel de 4 ani, orfan după ce ambii părinţi au fost răpuşi de coronavirus