Antena Meniu Search
x

De Black Friday, Vivre oferă reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse

Anul acesta, de Black Friday, Vivre, cel mai mare retailer online de home & deco din Europa Centrală și de Est, oferă reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse.

de Redactia Observator

la 11.11.2020, 07:01

De Black Friday, Vivre oferă reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse
De Black Friday, Vivre oferă reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse - Vivre

Campania promoțională Vivre Black Friday va începe miercuri seara, 11 noiembrie 2020, și se va încheia duminică, 15 noiembrie 2020, la ora 23:59.    

Cum a arătat Vivre Black Friday în 2019?

Retailerul online de home & deco Vivre este deja renumit pentru ofertele generoase pe care le pune la dispoziția clienților în perioada campaniilor de Black Friday și nu numai: în iulie 2020, Vivre a marcat o premieră în viața companiei, prin lansarea ediției de vară a campaniei Black Friday.

În timpul ediției de toamnă a campaniei organizate în 2019, numeroase produse din categorii precum mobilier, covoare, decorațiuni de lifestyle și canapele au avut prețuri foarte avantajoase.

De exemplu in 2019, prețurile canapelelor, au început de la 599 de lei, prețurile decorațiunilor - de la numai 39 de lei, prețurile lenjeriilor de pat - de la 69 de lei, prețurile produselor cosmetice - de la doar 29 de lei. 

Vivre Black Friday în 2020: reduceri la toate categoriile de pe site

În 2020, Vivre continuă mult îndrăgita tradiție a ofertelor generoase și aplică discounturi speciale, de până la 90%, la toate categoriile de pe site. Astfel, și categoriile cele mai populare ale magazinului online vor beneficia de prețuri promoționale.

De pildă, prețurile produselor din categoria mobilier vor începe de la 79,99 de lei, prețurile produselor din categoria obiectelor decorative - de la 15,99 de lei, prețurile produselor din categoria corpuri de iluminat - de la 49,99 de lei, prețurile produselor din categoria baie și organizare - de la numai 9,99 lei.

Mai mult decât atât, retailerul anunță că va exista și o serie de produse vedeta, care vor avea prețuri într-adevăr irezistibile: printre altele, colțar redus de la 6.192,00 de lei RRP la doar 1.699,99 lei, scaun suspendabil de exterior redus de la 1.356,00 lei RRP la 499,99 lei, colțar reversibil și extensibil redus de la 11.280,00 lei RRP la 2.499,99 lei. 

Cum se pot pregăti clienții pentru Vivre Black Friday?

Pentru a se asigura că nu ratează reducerile la produsele lor favorite din magazinul online Vivre, clienții trebuie să urmeze câțiva pași esențiali:

  • să-și creeze cont pe site;
  • să-și descarce pe smartphone aplicația Vivre, care este disponibilă atât în App Store, cât și în Google Play;
  • să se aboneze la newsletterul Vivre;
  • să adauge în lista de Favorite produsele care le atrag atenția.

În plus, Vivre le recomandă clienților să urmărească și paginile de social media ale brandului (precum Facebook și Instagram), unde sunt organizate competiții cu premii atractive. 

Livrare rapidă chiar și de Black Friday

Retailerul se așteaptă ca anul acesta să aibă un nou record de comenzi plasate în perioada campaniei de Black Friday, motiv pentru care a investit în benzi automate în cadrul depozitului și nu numai, care asigură împachetarea și livrarea rapidă a produselor. 

În ceea ce privește experiența shoppingului online, Vivre a anunțat că noua versiune a site-ului este mai ușor de navigat, astfel că acum clienții își pot găsi rapid produsele preferate.

Mai multe informații despre ediția de Black Friday 2020 se găsesc pe pagina dedicată de pe site, Vivre Black Friday.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Black Friday » De Black Friday, Vivre oferă reduceri de până la 90% la zeci de mii de produse