Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Black Friday 2022. Cele mai vânate produse de români în ziua cu cele mai mari reduceri din an

Astăzi, de Black Friday 2022, este cea mai aşteptată zi din an de către vânătorii de reduceri. De la primele ore ale dimineţii oamenii caută online produsele care ar trebui să aibă cele mai mici preţuri din 2022. Cei care ştiu deja cât vor să cheltuiască de Black Friday, şi mai ales pe ce, au pus bani deoparte special pentru ziua în care totul e mai ieftin. Ofertele sunt pe cât de diverse, pe atât de tentante. Putem să cumpărăm anul acesta de la maşini şi bijuterii, până la pachete turistice, apartamente şi chiar carne de porc. 

Alexandra Marin
de Alexandra Marin

la 11.11.2022 , 12:53

De Black Friday 2022 s-a cumpărat aproape orice. Cele mai vânate produse sunt, ca de obicei, electrocasnicele, telefoanele, tabletele, laptopurile sau televizoarele. 

Spre deosebire de 2021 sau 2021, însă, oamenii au cumpărat mai multe produse pentru petrecerea timpului în aer liber, în timp ce anul trecut s-a cumpărat foarte multă mobilă și decorațiuni pentru interior. 

În mai puțin de cinci ore, cel mai mare retailer online a vândut aproape 1.500.000 de produse. În medie, un român a cumpărat în jur de patru produse, iar coșul de cumpărături a fost în jurul sumei de 1.500 de lei. 

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Black Friday » Black Friday 2022. Cele mai vânate produse de români în ziua cu cele mai mari reduceri din an