Antena Meniu Search
x

DSP București anunță testare PCR gratuită, la domiciliu, pentru cei care au simptome de COVID. Trebuie completat un simplu formular

Direcția de Sănătate Publică București anunță testare PCR gratuită pentru cei care cred că au simptome de COVID. "Daca sunteti din Bucuresti si aveti simptome (tuse, febra, scurtarea respiratiei, lipsa gustului si al mirosului), va puteti testa PCR gratuit, la domiciliu, completand formularul de pe site-ul DSP", au transmis reprezentanții DSP.

de Redactia Observator

la 02.11.2021, 20:48

testare PCR
DSP București anunță testare PCR gratuită pentru cei care au simptome de COVID. Trebuie completat un simplu formular - Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta (arhivă)

"Pentru a solicita testare COVID 19 la domiciliu, persoanele care prezintă simptome ce justifică suspiciunea infectării cu noul coronavirus SARS-CoV-2 pot apela numărul de Call Center DSP București 021-9462, unde operatorii vor prelua solicitarea de testare și o vor comunica Serviciului de Ambulanță București-Ilfov în cel mai scurt timp. De asemenea, în vederea eficientizării procesului de solicitare a testării COVID 19 la domiciliu, împreună cu STS a fost operaționalizat un formulat online de testare pe site-ul DSP București, la adresa https://dspb.ro/formular-programare-test-covid-19", a transmis DSP București.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Sanatate » DSP București anunță testare PCR gratuită, la domiciliu, pentru cei care au simptome de COVID. Trebuie completat un simplu formular