Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2022 Rac. Finalul de an vine cu o problemă complicată de rezolvat

Horoscop decembrie 2022 Rac. Atunci când Neptun termină retrogradarea pe 3 decembrie, dezvoltarea ta spirituală este accelerată. A sosit momentul să descoperi mai multe despre abilitățile tale spirituale. 

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 14:37

Horoscop decembrie 2022 Rac
Horoscop decembrie 2022 Rac - Shutterstock

Având în vedere că Mercur se va muta în zodia opusă, a partenerului, pe 6 decembrie, este posibil să vrei să începi prin a analiza legăturile cu acesta. A doua zi, o Lună Plină din zona spirituală a astrogramei provoacă o serie de sentimente, poate inclusiv de vinovăție, dar oferă și o puternică eliberare emoțională.

Horoscop dragoste decembrie 2022 Rac

Venus ajunge, de asemenea în casa parteneriatelor pe 9 decembrie și aduce mai mult romantism, exprimare emoțională și confort sentimental. Relațiile emoționale sunt cel mai bine susținute acum.

Horoscop bani decembrie 2022 Rac

Pe acelaşi subiect

În mediul de afaceri, plasarea lui Venus aduce oportunități financiare prin asocieri foarte avantajoase. Atenția ta nu se va îndrepta spre spiritul sărbătorilor, cel puțin nu foarte curând. Pe 20 decembrie, Jupiter ajunge în cel mai înalt punct al astrogramei, îndemnându-te să acorzi atenție obiectivelor, poziției și statutului tău. Această energie este motivantă și energică, favorizând ascensiune profesională și consolidarea statutului social.

Accentul se pune din nou pe romantism pe 21 decembrie, când Soarele schimbă zodia și, mai ales, pe 23 decembrie, când Luna Nouă își face apariția în casa iubirii. Se pare că finalul de an accentuează ideea de relații și angajamente, punând viața personală în centrul atenției. Intri în 2023 cu o atitudine în general pozitivă. Pe 29 decembrie, Mercur va deveni retrograd, ceea ce ar putea să vă îngreuneze comunicarea cu partenerul din cauza faptului că nu folosiți cuvintele potrivite pentru a vă exprima nevoile și cerințele față de celălalt.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cunoaşteţi cazuri în care medicii au refuzat nejustificat să facă întrerupere de sarcină?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2022 Rac. Finalul de an vine cu o problemă complicată de rezolvat