Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2022 Gemeni. Mercur îşi schimbă zodia si vine cu schimbări majore

Horoscop decembrie 2022 Gemeni. Când Neptun revine la mersul direct, pe 3 decembrie, planurile tale profesionale ar putea deveni instabile. 

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 14:13

Horoscop decembrie 2022 Gemeni
Horoscop decembrie 2022 Gemeni - Shutterstock

Aceasta este șansa ta de a reflecta mai profund asupra scopului a ceea ce faci pentru locul de muncă, dacă te inspiră atât de mult, sau să iei în considerare o schimbare de carieră.

Horoscop dragoste decembrie 2022 Gemeni

Când Mercur, planeta care te guvernează, își schimbă zodia pe 6 decembrie, vei găsi cu siguranță răspunsul. Încearcă să amâni luarea unor decizii importante până când te vei simți mai liniștit, deoarece în ziua următoare va avea loc o Lună Plină în Gemeni, care ar putea face ca emoțiile din viața ta să fie la cote înalte. Din aceste motive se poate să fii prea emoțional pentru a putea concepe amploarea unor decizii majore în carieră.

Venus își schimbă și ea zodia pe 9 decembrie, iar pe măsură ce iese din vechiul semn zodiacal, continuă să te încarce cu pasiune. Asta face ca mijlocul lunii decembrie să fie un moment excelent pentru a fi îndrăgostit. Aspectul este de ajutor dacă nu te afli într-o relație și nu vrei să petreci sărbătorile singur. Pe 20 decembrie, Jupiter revine casa prietenilor și a relațiilor sociale, sporindu-ți natura sociabilă.

Dar, pe măsură ce se apropie sărbătorile, vei simți nevoia să te retragi din mediul familial. Nu te simți presat să socializezi constant, deoarece Luna Nouă din 23 decembrie pune accentul pe singurătate, sentimente intense și introspecție. Vei încheia anul 2022 într-o notă de eliberare și independență. Ultimul eveniment astrologic semnificativ al anului este mișcarea retrogradă a guvernatorului tău, Mercur, pe 29 decembrie. Terapia, autoanaliza și dezvoltarea personală sunt cele mai bune lucruri de făcut în această perioadă de introspecție.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2022 Gemeni. Mercur îşi schimbă zodia si vine cu schimbări majore