Antena Meniu Search
x

Horoscop decembrie 2022 Berbec. Un moment ideal să faci planuri pentru anul viitor

Horoscop decembrie 2022 Berbec. Vei începe luna decembrie prin te pune în slujba celorlalți. 

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 14:01

Un moment ideal să faci planuri pentru anul viitor
Horoscop decembrie 2022 Berbec - Shutterstock

Neptun va reveni la mersul direct pe 3 decembrie, ceea ce face ca acum să fie un moment fantastic pentru a face investiții în scopuri caritabile. Poți să oferi nu doar banii, ci și timpul și abilitățile de care dispui.

Horoscop dragoste decembrie 2022 Berbec

Pe 6 și, respectiv, 9 decembrie, Mercur și Venus ajung în cel mai înalt punct al astrogramei, aprinzându-ți idealurile și dorința de atenție. Luna Plină din 7 decembrie, care are loc la granița dintre două semne zodiacale accentuează acest aspect. Deși această Lună Plină este extrem de motivantă și socială pentru tine, ea se află în cuadratură cu Marte, guvernatorul tău, care este retrograd. Dacă avansezi prea repede, fii pregătit să te confrunți cu resentimente și invidie.

Horoscop bani decembrie 2022 Berbec

Pe acelaşi subiect

Pe 20 decembrie, când Jupiter va reveni în Berbec, unde va rămâne până în luna mai a anului următor, veți trăi adevăratul sentiment al sărbătorilor. Aceasta este o energie optimistă și revigorantă, care aduce multă bucurie și noroc. Gândurile tale se vor întoarce spre muncă și la idealurile de viitor când Soarele va ajunge și el în casa profesiei 21 decembrie. Este un moment ideal să faci planuri pentru anul viitor mai ales că Luna Nouă va avea loc în această zonă astrogramei tale, pe 23 decembrie.

Înainte de 29 decembrie, încearcă să termini cea mai mare parte lucrurilor pe care le mai ai de făcut. Mercur va deveni retrograd în ceea ce va aduce o scăderea a nivelul de încredere și a motivației. Cu toate acestea, Jupiter se va afla în semnul tău zodiacal până în 2023, oferindu-ți un impuls pentru a începe lucruri noi, pe care le-ai dorit mereu.

Astrolog: Alexandru Păunescu

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Horoscop » Horoscop decembrie 2022 Berbec. Un moment ideal să faci planuri pentru anul viitor