Antena Meniu Search
x

Tragedia de la Jibou. Rudele și prietenii își vor lua rămas bun de la Mădălina și Maria duminică, în Sat-Șugatag: "Dumnezeu să vă așeze în Rai!"

Mădălina Parja și Maria Șteț, tinerele din Sat-Șugatag care și-au pierdut viața în carnagiul de la Jibou, vor fi conduse pe ultimul drum duminică.

Madalina si Maria vor fi conduse pe ultimul drum duminica, in Sat-Sugatag

Mădălina Parja și Maria Șteț, tinerele din Sat-Șugatag care și-au pierdut viața în carnagiul de la Jibou, vor fi conduse pe ultimul drum duminică.

Primarul comunei Ocna-Șugatag, Mihai Ivaszuk, a declarat, vineri, pentru graiulsalajului.ro, că cele două fete provin din familii înstărite din Sat-Șugatag.

Primarul a precizat că familia Parja are o ferma de peste 40 de vaci, dar si o turma de 400 de oi.

Pe acelaşi subiect

Rudele, prietenii și comunitatea din Sat-Șugatag își vor lua rămas bun de la Mădălina și Maria Sînziana duminică.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primarul Mihai Ivaszuk a dezvaluit, de asemenea, că bunica Mădălinei Parja și-a pierdut viata tot într-un accident de mașină, în urmă cu mai mulți ani.

Sute de mesaje de adio pentru cele patru fete care au murit la Jibou

Sute de prieteni şi rude ale celor patru fete care au murit joi seara în cumplitul accident de la Jibou au transmis mesaje de adio pentru Mădălina, Claudia, Sara şi Maria.

"Pentru tot ce ai fost si pentru tot ce vei fi pentru noi... ai lasat o durere imensa in suflete noastre si tot ceea ce putem sa facem este sa ne rugam la Dumnezeu sa aiba grija de sufletele voastre :(( te iubim si o sa ne lipsesti enorm de mult", a scris Livia.

"Este cumplit! Dumnezeu să vă ierte și să vă așeze în Rai! Claudia, draga mea, de astăzi din păcate nu te vom mai găsi nicăieri, nici acasă, nici la școală, nici la muncă decât în sufletele noastre pentru ca acolo o să rămâi! Odihnă veșnică să îți dea Bunul Dumnezeu!", a scris şi Lavinia.

"Nu imi vine sa cred nici acum, nu vreau sa cred...O fata dulce, cu suflet cald si vesela mereu, Dumnezeu sa te ierte! Atat de frumoasa esti, Clau!!! O sa imi fie dor de tine si imi voi aminti mereu cu drag de tine! Dumnezeu sa te aiba in grija, suflet drag! Nu te voi uita vreodata !!! Sincere condoleante familiei si multa-multa putere!", a fost mesajul Dianei.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri sociale » Tragedia de la Jibou. Rudele și prietenii își vor lua rămas bun de la Mădălina și Maria duminică, în Sat-Șugatag: "Dumnezeu să vă așeze în Rai!"