Antena Meniu Search
x

Doliu şi lacrimi la Baia Mare. Sute de mesaje de adio pentru cele patru fete care au murit la Jibou (Video)

Este doliu în Baia Mare. Sute de prieteni şi rude ale celor patru fete care au murit joi seara în cumplitul accident de la Jibou au transmis mesaje de adio pentru Mădălina, Claudia, Sara şi Maria.

Este doliu în Baia Mare. Sute de prieteni şi rude ale celor patru fete care au murit joi seara în cumplitul accident de la Jibou au transmis mesaje de adio pentru Mădălina, Claudia, Sara şi Maria.

Curg râuri de lacrimi în localităţile în care locuiau cele patru fete care s-au stins în teribilul accident de la Jibou, judeţul Sălaj.

Având toată viaţa înainte, fetele în vârstă de 20, respectiv 21 de ani, au lăsat în urmă familii distruse şi prieteni îndureraţi.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"Pentru tot ce ai fost si pentru tot ce vei fi pentru noi... ai lasat o durere imensa in suflete noastre si tot ceea ce putem sa facem este sa ne rugam la Dumnezeu sa aiba grija de sufletele voastre :(( te iubim si o sa ne lipsesti enorm de mult", a scris Livia.

"Este cumplit! Dumnezeu să vă ierte și să vă așeze în Rai! Claudia, draga mea, de astăzi din păcate nu te vom mai găsi nicăieri, nici acasă, nici la școală, nici la muncă decât în sufletele noastre pentru ca acolo o să rămâi! Odihnă veșnică să îți dea Bunul Dumnezeu!", a scris şi Lavinia.

"Nu imi vine sa cred nici acum, nu vreau sa cred...O fata dulce, cu suflet cald si vesela mereu, Dumnezeu sa te ierte! Atat de frumoasa esti, Clau!!! O sa imi fie dor de tine si imi voi aminti mereu cu drag de tine! Dumnezeu sa te aiba in grija, suflet drag! Nu te voi uita vreodata !!! Sincere condoleante familiei si multa-multa putere!", a fost mesajul Dianei.

Patru destine, frânte într-o secundă de neatenţie

Tragedia de la Jibou s-a produs joi, 17 mai 2018, la ora 18.00. Mădălina, Claudia, Sara şi Maria se aflau într-o maşină condusă de prietena lor, Sanda, şi se îndreptau către casă.

Fetele se întorceau de la Cluj-Napoca, acolo unde participaseră la ceremonia de absolvire a Universităţii Tehnice.

La trecerea la nivel cu calea ferată de la Jibou, Sanda nu a fost atentă şi a încercat să treacă chiar în momentul în care un tren se apropia cu viteză.

Nici mecanicul şi nici tânăra de la volanul maşinii nu au putut evita accidentul, iar impactul a fost fatal.

Trei fete au fost aruncate din maşina izbită cu putere de locomotivă, iar două au rămas încarcerate în autoturism.

Singura supravieţuitoare a fost chiar şoferiţa. Ea a suferit răni uşoare şi a ajuns la spitalul din Zalău, iar ulterior a fost transferată la Spitalul Judeţean Baia Mare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Doliu şi lacrimi la Baia Mare. Sute de mesaje de adio pentru cele patru fete care au murit la Jibou (Video)