Antena Meniu Search
x

O mamă a aflat de la televizor că fiica și soțul au murit în avionul în flăcări din Rusia

O fată de 12 ani și tatăl ei medic se numără printre cei 41 de morți ai tragediei aviatice din Rusia. Mama elevei a aflat de tragedie privind la televizor.

Cristian Toteştean
de Cristian Toteştean

la 07.05.2019, 17:46

Sonya Novikova într-o poză de iarnă
Sonya Novikova, o elevă de 12 ani, a muirit alături de tatăl ei în avionul care a luat foc în Rusia - Profimedia

O fată de 12 ani și tatăl ei medic se numără printre cei 41 de morți ai tragediei aviatice din Rusia. Mama elevei a aflat de tragedie privind la televizor.

Sonya Novikova se întorcea acasă la Murmansk, împreună cu tatăl ei, care era medic. Au luat avionul de la Kursk și au făcut escală la Moscova. După câteva ore, s-au urcat în avionul care trebuia să îi ducă acasă.

Din aeronavă, Sonya și-a sunat mama, care e profesoară de engleză și care o aștepta să se întoarcă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

A fost o conversație telefonică fără nimic ieșit din comun, apoi fata a închis, pentru că urma decolarea, spune ziarul Komsomolskaya Pravda. După 28 de minute de la decolare, avionul s-a întors din drum, după ce ar fi fost lovit de fulger și ar fi avut unele probleme.

La aterizare, aeronava Aeroflot cu 78 de oameni a luat foc pe aeroportul Șeremetievo din Moscova. Sonya și tatăl ei, medic, au murit în incendiu. Mama elevei de clasa a VI-a a aflat de tragedie privind știrile la televizor. Luni, s-a dus la Moscova, pentru a lua cadavrele soțului și fiicei sale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » O mamă a aflat de la televizor că fiica și soțul au murit în avionul în flăcări din Rusia