Antena Meniu Search
x

Foto Reglare de conturi violentă în Chiajna. Chinurile prin care a trecut un tânăr de 21 de ani care avea o datorie de 40.000 de euro: doi bărbaţi, arestaţi

Doi bărbați au fost săltați și reținuți de polițiștii din Ilfov, după ce au pus în practică o reglare violentă de conturi în Chiajna. Cei doi l-au păcălit pe un alt bărbat de 21 de ani să se întâlnească cu ei în zona unui service auto din localitate. Surse din anchetă spun că tânărul avea o datorie de peste 40.000 de euro la cei doi interlopi. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 08.05.2024, 22:33

Ajuns în zona service-ului auto, agresorii au început să îl lovească cu pumnii, cu picioarele și cu o bâtă. Au prins apoi victima, au imobilizat-o și au dus-o în interiorul clădirii, acolo unde au continuat să o lovească. După ce l-au lăsat la un pas de comă, interlopii i-au furat tânărului de 21 de ani două telefoane mobile, dar și cheia mașinii personale. 

Anchetatorii de la IPJ Ilfov au descins miercuri dimineață la trei adrese din localitate și i-au săltat pe cei doi. Au fost reținuți pentru 24 de ore. Cei doi agresori urmează să fie duși în cursul zilei de joi în fața unui judecător, care va decide dacă îi plasează sau nu în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Amândoi s-au ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violenţe, lipsire de libertate în mod ilegal, şantaj şi tâlhărie calificată. Găsiţi vinovaţi, riscă ani grei de închisoare.

Cercetările arată că cei doi au un trecut plin de fapte violente.

Pe acelaşi subiect

Unul dintre agresori, acuzat în trecut de crimă

Nicolae Alexandru Iordan este unul dintre cei doi agresori. Localnicii îl cunosc drept unul dintre liderii clanului Iordan. Are antecedente violente, printre care și o crimă. În anul 2020, Alexandru Iordan și-a ucis iubita în bătaie, după ce aceasta i-ar fi spus că vrea să îl părăsească. 

Liderii clanului Iordan au ajuns în atenția autorităților și în urma furtului de arme din anul 2010. Nicolae și Liviu Iordan ar fi luat parte la o spargere de proporții la unitatea militară din Ciorogârla. Au reușit atunci să intre în posesia mai multor arme, precum 3 mitraliere Kalashnikov și 10 pistoale model TT. Armele de foc urmau să fie vândute pentru suma de aproape 18.000 de euro. La acea vreme, mai mulți militari responsabili cu paza respectivelor arme de foc au fost destituiți din funcții.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 8 voturi
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » Reglare de conturi violentă în Chiajna. Chinurile prin care a trecut un tânăr de 21 de ani care avea o datorie de 40.000 de euro: doi bărbaţi, arestaţi