Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce temă de gătit a pregătit Irina Fodor pentru al nouălea battle și cine sunt degustătorii

Irina Fodor i-a lăsat mască pe concurenți și pe cei trei chefi atunci când a anunțat ce temă de gătit a pregătit, dar și  cine va face degustarea în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 8 mai 2024.

de Redactia Observator

la 08.05.2024, 22:10

Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce temă de gătit a pregătit Irina Fodor pentru al nouălea battle și cine sunt degustătorii
- a1.ro

Surprize de proporții pentru cele trei echipe din sezonul 13 al emisiunii Chefi la cuțite. De data aceasta, nu doar cele patru cloșuri au dat emoții concurenților, ci și tema de gătit propusă. Când au aflat cine va face degustarea, emoțiile au crescut considerabil în ediția din 8 mai 2024.

Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Irina Fodor, alături de Ștefan Popescu. Toți ochii s-au ațintit asupra celor doi. „Este vorba de ghicit și, după ce o să vă mai spun câteva indicii, dar toată lumea trebuie să facă liniște totală. Dacă se fac teorii sau se suflă, atunci vor fi cedate farfurii la final. Liniște acum! În primul rând este vorba despre pipăit, nu de gustat. Fiecare va fi legat la ochi și va trebui să atingă niște lucruri. Ștefan va fi lângă fiecare dintre ei, pentru că vor face asta pe rând, iar concurentul care pipăie obiectul respectiv va spune încet, în șoaptă, lui Ștefan la ureche, despre ce este vorba. Ștefan va nota pe clipboard-ul lui și la final vom vedea cine a ghicit cele mai multe lucruri”, a explicat Irina Fodor.

Orlando Zaharia a ales-o pe Alexandra, echipa roz a nominalizat-o pe Claudia, iar de la echipa galbenă s-a oferit Mihai. Echipa roz a luat 15 puncte, echipa galbenă a primit 19 puncte, iar echipa verde a luat 18 puncte. Alexandru Sautner a câștigat astfel avantajul.

Ștefan Popescu s-a retras din bucătărie și astfel, Irina Fodor a adus în bucătărie patru cloșuri. Nu mică a fost surpriza tuturor atunci când au aflat că cei care vor face degustarea sunt copiii care se întrec cu adulții în emisiunea „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?” și Andrei Aradits.

Mai multe pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Media » Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Ce temă de gătit a pregătit Irina Fodor pentru al nouălea battle și cine sunt degustătorii