Antena Meniu Search
x

O prezentatoare TV din SUA a murit într-un accident cu motocicleta, după ce pilotul a pierdut controlul ghidonului și s-a izbit de copac

O prezentatoare TV din Statele Unite a murit în urma unui tragic accident cu motocicleta, în drum spre serviciu, scrie The Sun. Femeia mergea pe locul pasagerului, când conducătorul motocicletei a pierdut controlul și s-a izbit de copac. 

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 16.11.2020, 18:37

Jenny Lenzini, fotografiată în studioul de știri
Jenny Lenzini, fotografiată în studioul de știri - Facebook / Jenny Lenzini
  • O prezentatoare TV din SUA a murit într-un accident cu motocicleta.
  • Femeia se afla pe șaua pasagerului, când pilotul a pierdut controlul motocicletei și s-a izbit de un trunchi de copac.
  • Cele mai importante știri, la Observator 19.

Jenny Lanzini se îndrepta spre redacția postului de știri KTIV din orașul Sioux, când, pilotul motocicletei a pierdut controlul acesteia și s-a izbit de un trunchi de copac. Conducătorul a murit pe loc, iar tânăra de doar 26 de ani a fost transportată de urgență la spitalul Sarasota, unde a pierdut lupta cu viața. 

Colegii săi au rămas în stare de șoc la aflarea veștii tragice. "Jenny s-a ocupat de materiale foarte importante pentru comunitatea noastră. Întotdeauna și-a făcut datoria cu multă responsabilitate".

Lenzini și-a început cariera la pupitrul știrilor de weekend de la postul de televiziune KTIV din orașul Sioux. 

"Avea un viitor strălucit și a făcut lucruri remarcabile", a declarat directorul postului TV. 

În ultimele luni, tânăra a acoperit subiecte de amploare, de la criza de coronavirus până la pagubele provocate de furtuna tropicală Laura. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » O prezentatoare TV din SUA a murit într-un accident cu motocicleta, după ce pilotul a pierdut controlul ghidonului și s-a izbit de copac