Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 10 mai 2024. După o pauză de mai bine de 20 de ani, un nou film din universul "Stăpânul Inelelor" este în lucru

Observator de bine, 10 mai, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 10.05.2024, 15:11

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 10 mai 2024

1) Sorana Cîrstea şi Jaqueline Cristian s-au calificat în turul al treilea la turneul de la Roma. Cele două românce vor lupta pentru sferturile de finală cu jucătoare din top 10 mondial.

2) Mai facem un pas spre o Românie fără dosar cu şină. Certificatele de naştere, căsătorie, divorţ sau deces sunt de acum generate digital în mai multe judeţe.

3) Primul centru de pronoterapie din Europa de Sud-Est va fi construit la Institutul Oncologic din Bucureşti. Noul tratament este considerat revoluţionar în tratarea cancerului.

4) Un căţeluş fără stăpân a supravieţuit în mod miraculos unei călători din România până în Germania, ascuns la motorul unei maşini. Patrupedul a fost găsit de şofer de abia la destinaţie şi a ajuns la un centru pentru îngrijirea animalelor.

5) După o pauză de mai bine de 20 de ani, un nou film din universul "Stăpânul Inelelor" este în lucru. Partea a patra a seriei se va concentra pe povestea personajului "Smeagol" şi va fi lansată în 2026.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 10 mai 2024. După o pauză de mai bine de 20 de ani, un nou film din universul "Stăpânul Inelelor" este în lucru