Antena Meniu Search
x

Video Litoralul pentru toţi 2024. Staţiunea cu cele mai mici preţuri la cazări: 69 de lei pe noapte

S-a dat startul programului "Litoralul pentru toţi 2024". Preţurile pentru sejururi sunt mai mici chiar şi cu 40%. Pentru o sută de lei pe noapte, spre exemplu, turiştii se pot caza într-un hotel de patru stele, din Mamaia. Dacă vremea nu ţine cu ei, hotelierii oferă piscine exterioare încălzite, saune şi tot felul de surprize pentru un concediu perfect.

Cristina Niță
de Cristina Niță

la 10.05.2024, 15:49

Vezi și

Cum e loc sub soare şi pe nisip pentru toată lumea, în staţiunea Eforie Nord spre exemplu, preţurile pentru cazare la un hotel de trei stele sunt reduse cu 35%. 

Manger hotel: Preţul este 102 lei per noapte, pentru o cameră dublă, pentru doi adulţi, fără masă. Este oferta valabilă până pe 20 iunie. După care se modifică ofertele în funcţie de perioadă, de numărul de persoane, dacă este apartament, dacă este cameră dublă.  

Iar cine vrea să fie primul la distracţie pe bani puţini trebuie să se grăbească. Bucuria turiştilor este cu atât de mare, cu cât au din ce alege. Doar în primele zile de la startul programului, peste 60 de hoteluri din 11 staţiuni s-au înscris.

Litoralul pentru toţi: preţuri în staţiuni

În Mamaia, preţurile variază între 100 şi 164 de lei pentru o cameră dublă la hotelurile de 3 şi 4 stele. Cel mai mic preţ este în staţiunea Saturn, unde preţul pentru o cameră dublă într-un hotel de două stele este de 69 de lei pe noapte. Iar în Olimp, cine vrea la all inclusive trebuie să scoată din buzunar 465 lei pe noapte. Turiştii îşi pot planifica vacanţa până pe 20 iunie, când programul "Litoralul pentru toţi" se va încheia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Travel » Litoralul pentru toţi 2024. Staţiunea cu cele mai mici preţuri la cazări: 69 de lei pe noapte