Antena Meniu Search
x

Oferta Covid a unui hotel din Bahamas: Cazare gratuită sau o plimbare spre casă cu avionul privat, pentru turiștii infectați

Un lanț hotelier din Bahamas speră să-i ademenească pe turiștii americani cu o ofertă de vacanță cel puțin ciudată: clienții care se infectează cu Covid-19 sunt cazați gratuit.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 13.03.2021, 18:39

Vedere spre o plajă din Bahamas
Oferta Covid a unui hotel din Bahamas: Cazare gratuită sau o plimbare spre casă cu avionul privat, pentru turiștii infectați - Profimedia Images

Oaspeții de la Baha Mar pot face teste rapide pentru Covid-19 chiar la hotel și, dacă oricare dintre aceste teste arată un rezultat pozitiv la coronavirus, atunci ei au de ales fie între a se întoarce acasă cu un avion privat de lux, fie să petreacă, absolut gratuit, 14 zile în carantină, într-un apartament din cadrul hotelului, având la dispoziție 150 de dolari/zi pentru hrană.

"Sperăm că, prin intermediul acestei oferte, oaspeții noștri se vor simți încrezători atunci când vor rezerva un sejur la noi și vor vedea că sunt susținuți de marea familie Baha Mar în cazul în care apar probleme pe durata șederii lor la noi”, a spus un reprezentant al hotelului, potrivit NBC News.

Statele Unite, pe primul loc în topul ţărilor cu cele mai multe infectări raportate

Programul a fost lansat în urmă cu trei săptămâni și este încă valabil, a anunțat, vineri, un reprezentant al companiei. 

Nu se știe dacă până în acest moment au existat oaspeți care să fi profitat de luxoasele cadouri în caz de infecție cu Covid-19, oferite de compania care conduce hotelul. 

Până în acest moment, pe teritoriul Statelor Unite ale Americii au fost confirmate 29.347.849 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (Covid-19), SUA aflându-se pe primul loc în topul ţărilor cu cele mai multe infectări raportate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Inedit » Oferta Covid a unui hotel din Bahamas: Cazare gratuită sau o plimbare spre casă cu avionul privat, pentru turiștii infectați