Antena Meniu Search
x

Olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana a venit din București ca să o răpească pe fetiţa de 11 ani

Olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana a venit din București ca să o răpească pe fetiţa de 11 ani. Bărbatul suspectat de crima de la Gura Şuţii avea un apartament închiriat în Capitală şi a venit cu maşina de la Bucureşti.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 22.09.2019, 17:39

Adriana a fost ucisă, avea 11 ani
Olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana a venit din București ca să o răpească pe fetiţa de 11 ani - Facebook

Olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana a venit din București ca să o răpească pe fetiţa de 11 ani. Bărbatul suspectat de crima de la Gura Şuţii avea un apartament închiriat în Capitală şi a venit cu maşina de la Bucureşti.

Mihaela Adriana Fieraru, o fetiţă de 11 ani din Gura Şuţii a dispărut vineri, după ce a plecat de la şcoală, fiind găsită fără viaţă duminică, pe marginea unui drum agricol de lângă comuna în care locuia. Fata a fost ucisă şi suspect este un cetăţean olandez. 

Acesta a venit în România special pentru a "vâna" fetiţe, spun surse din anchetă, care au dezvăluit mai multe detalii teribile despre presupusul autor al faptei. Sunt suspiciuni că fetiţa a fost bătută şi violată, înainte de a fi ucisă. Ea a fost găsită înfăşurată în celofan şi foarte probabil a fost sugrumată.

Din datele obţinute de reporterii noştri, olandezul suspect de uciderea Adrianei ar fi plecat deja din ţară. El a venit la Bucureşti în urmă cu câteva zile, a închiriat un apartament în Capitală şi o maşină. La volanul acesteia a plecat pe DN7, spre Piteşti şi se pare că a urmărit copile în preajma unităţilor de învăţământ.

Pe acelaşi subiect

Vineri, Adriana i-a ieşit pur şi simplu în cale, mergea singură spre casă pe marginea drumului. Maşina în care se presupune că era suspectul a fost surprinsă de camerele de supraveghere. El a răpit fetiţa şi anchetatorii urmează să stabilească filmul crimei.

Adriana avea 11 ani şi a fost ucisă în Dâmboviţa

Anchetatorii au emis şi un comunicat, după găsirea trupului Adrianei: "Referitor la fetita de 11 ani, din Gura Sutii va comunicam faptul ca din pacate fetita a fost gasita decedată pe un câmp de pe raza comunei Produlești. Aceasta prezinta urme de violenta. In acest moment politistii au un cerc de suspecti. Mai multe detalii vor fo oferite la ora 19.00. la sediul Ipj Dambovita, unde va avea loc o conferinta de presa sustinuta de seful Ipj Dambovita si procurorul din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Dambovita."

Primele imagini de la locul unde a fost găsită Adriana, fetiţa de 11 ani ucisă în Dâmboviţa, sunt teribile. Fratele mai mare al copilei era de faţă când a fost descoperit cadavrul ei.

Fetiţa de 11 ani dispăruse vineri, în Dâmboviţa, după ore. Fata a plecat de la şcoală şi nu a mai fost văzută de atunci. Ea a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Olandezul care ar fi ucis-o pe Adriana a venit din București ca să o răpească pe fetiţa de 11 ani