Antena Meniu Search
x

Un poliţist din Prahova a sunat la 112 după ce l-a pălmuit soţia. Agentul a primit ordin de protecţie

Un poliţist din Prahova a sunat la 112, în urma unui conflict cu soţia. După ce i-a tras câteva palme, agentul şi-a chemat colegii în ajutor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 21.02.2020, 10:07

Poliţistul din Filipeştii de Pădure a sunat la numărul de urgenţă 112 după ce a fost agresat de soţie
Un poliţist din Prahova a sunat la 112 după ce l-a pălmuit soţia. Agentul a primit ordin de protecţie - Observator.tv / Imagine ilustrativă

Un poliţist din Prahova a sunat la 112, în urma unui conflict cu soţia. După ce i-a tras câteva palme, agentul şi-a chemat colegii în ajutor.

Se pare că cearta a pornit de la neînţelegeri familiale, iar, la un moment dat, femeia l-a pălmuit pe agent, de faţă cu fiica celor doi, în vârstă de 16 ani.

Pentru a evita orice fel de reclamaţii, bărbatul a acţionat ca la carte. Nu şi-a imobilizat soţia, ca să nu pară că a agresat-o, ci a sunat la 112, chemându-şi colegii.

În faţa poliţiştilor, femeia nu a explicat clar motivele de la care a pornit conflictul.

Ce spune poliţia

Joi, 20 februarie a.c., în jurul orei 20:40, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, cu privire la comiterea unei fapte de violență în familie, pe raza comunei Florești.

În baza sesizării, echipa operativă s-a deplasat la fata locului, unde a constatat faptul că, pe fondul unor neînțelegeri familiale și a unor discuții purtate în contradictoriu, o femeie în vârstă de 35 de ani și-ar fi agresat fizic soțul (41 de ani) și fiica (16 ani).

Persoanele agresate nu au necesitat transportul la spital.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de femeie, urmând a fi prezentat procurorului supraveghetor pentru a dispune în consecință.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un poliţist din Prahova a sunat la 112 după ce l-a pălmuit soţia. Agentul a primit ordin de protecţie