Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 3 iunie 2021. Promisiuni pe două roţi, de Ziua Mondială a Bicicletei

Știrile zilei, 3 iunie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 03.06.2021, 15:43

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei
Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 3 iunie 2021

1) Preşedintele Klaus Iohannis, primarul Capitalei, Nicuşor Dan, şi ministrul Mediului, Tanczos Barna, au marcat Ziua Mondială a Bicicletei. Aceştia şi-au făcut apariţia la o dezbatere în Parcul Herăstrău pe două roţi, pentru a încuraja acest gen de transport. 

2) Toate pensiile vor fi recalculate, iar salariul minim va avea şi el o nouă formulă de calcul. Acestea sunt două dintre angajamentele pe care Guvernul şi le-a luat în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă depus la Uniunea Europeană.

3) Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii Andrei Baciu a prezentat procedura prin care românii vor putea descărca certificatele verzi digitale. Acestea vor avea un cod QR şi vor fi folosite la punctele de trecere a frontierei.

4) Epoca Netanyahu ia sfârşit, după 12 ani de mandat şi doi ani de căutări şi incertitudini privind un nou guvern în Israel. Naftali Bennet va prelua funcţia de premier, după ce opoziţia a format o nouă coaliţie de guvernământ.

5) România a pierdut în faţa Georgiei, meciul amical disputat la Ploieşti. Gruzinii, aflaţi abia pe locul 91 în clasamentul FIFA, s-au impus cu 2-1. Pentru "tricolori" a marcat Ivan, în minutul 78, în timp ce Răzvan Marin a ratat un penalty la scorul de 0 - 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Update » Știrile zilei, 3 iunie 2021. Promisiuni pe două roţi, de Ziua Mondială a Bicicletei