Antena Meniu Search
x

Un tată din Braşov şi-a batjocorit fiica şi a vândut-o pentru 200 de lei: 'Fă o tură cu ea'

Un tată din Braşov a fost condamnat la ani grei de închisoare, după ce şi-a batjocorit fiica minoră şi apoi a vândut-o pentru 200 de lei unui cetăţean italian.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 20.01.2020, 11:52

Tată din Braşov, condamnat la închisoare după ce şi-a vândut fiica
Un tată din Braşov a fost condamnat după ce şi-a vândut fiica - Profimedia Images / Ilustraţie

Un tată din Braşov a fost condamnat la ani grei de închisoare, după ce şi-a batjocorit fiica minoră şi apoi a vândut-o pentru 200 de lei unui cetăţean italian.

Drama fetiţei a început în anul 2014, atunci când avea numai 12 ani. Tatăl ei a abuzat-o şi şi-a bătut joc de ea, iar de frică, copila nu a spus nimic nimănui.

Doi ani mai târziu, o prietenă a fetei, tot minoră, s-a certat cu părinţii şi a fugit de acasă, iar tatăl prietenei ei a invitat-o să stea cu familia lui.

Atunci, bărbatului i-a venit ideea să scoată bani de pe urma fiicei sale şi prietenei acesteia.

Pe acelaşi subiect

Tatăl din Braşov a luat legătura cu un cetăţean italian, pe care îl cunoştea de mult timp şi care locuia în satul Dăişoara, comuna Ungra, şi i-a propus să întreţină relaţii intime contracost cu fiica sa.

Procurorii au aflat că Vasile Pădure, tatăl fetiţei abuzate, le-a vândut pe cele două fete italianului pentru suma de 200 de lei.

"După ce au fost agresate de inculpat în acest scop, cele două (...) l-au însoţit la domiciliul italianului, unde acesta era singur şi îi aştepta, cele două întreţinând relaţii sexuale forţate cu italianul, inculpatul primind suma de 200 de lei de la acesta din urmă”, se arată în sentinţa pronunţată de Curtea de Apel Braşov.

Ulterior, cele două fete minore au fost duse la un han din Braşov, acolo unde italianul şi un alt bărbat le-au batjocorit şi apoi l-au plătit pe tată.

Fata a povestit anchetatorilor că, de câte ori se împotrivea să se culce cu italianul, acesta îl chema pe tatăl ei, care o bătea.

Un astfel de episod a fost povestit de fată, atunci când ea, împreună cu tatăl ei, au mers la Braşov, într-o maşină condusă de italian, pentru întocmirea dosarului de handical al fratelui ei.

Pe drum, tatăl i-a spus italianului 'să facă o tură cu ea', astfel că acesta a oprit maşina într-o parcare şi a batjocorit-o pe minoră pe bancheta din spate.

Într-un final, fata s-a dus la Poliţie şi a povestit prin ce trece, iar poliţiştii şi procurorii au deschis o anchetă.

De curând, Curtea de Apel Braşov l-a condamnat pe tatăl fetei la 10 ani de închisoare pentru trafic de minori şi viol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un tată din Braşov şi-a batjocorit fiica şi a vândut-o pentru 200 de lei: 'Fă o tură cu ea'