Antena Meniu Search
x

Triplă crimă în Moldova. Doi bărbaţi şi o femeie, ucişi în propria casă de un tânăr de 21 de ani

O triplă crimă a fost descoperită miercuri de dimineaţă, în Moldova. Doi bărbaţi şi o femeie au fost ucişi în propria casă de un tânăr de 21 de ani.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 15.01.2020, 14:26

Triplă crimă
Triplă crimă în Moldova. Doi bărbaţi şi o femeie, ucişi în propria casă de un tânăr de 21 de ani - Deschide.md

O triplă crimă a fost descoperită miercuri de dimineaţă, în Moldova. Doi bărbaţi şi o femeie au fost ucişi în propria casă de un tânăr de 21 de ani.

Trei persoane au fost ucise cu sânge rece noapte trecută de către un tânăr venit în vizită, iar ca să ascundă urmele, acesta a incendiat locuința în care se aflau cadavrele.

Potrivit Deschide.md,  victimile sunt doi bărbați în vârstă de 40 și respectiv 44 de ani, dar și o femeie de 35 de ani.

"Trupurile neînsuflețite ale victimelor au fost găsite în această dimineață, în jurul orei 06:46, într-o casă cuprinsă de flăcări, din orașul Bălți. Medicii legiști, sosiți la fața locului, au depistat pe suprafața cadavrelor mai mutle semne de moarte violentă.", susțin surse din anchetă.

Pe acelaşi subiect

Oamenii legii au stabilit că victimile au fost ucise cu sânge rece de către un tânăr în vârstă de aproximativ 21 de ani, originar din Tiraspol. Acesta lucrează la o vulcanizare din Bălţi şi l-a cunoscut pe unul dintre bărbaţii pe care i-a ucis chiar în seara dinaintea crimei.

Bărbatul l-a invitat la el acasa, au băut împreună şi s-au luat la ceartă. În casă mai erau o femeie şi un bărbat şi tânărul i-a lovit pe toţi trei, apoi le-a tăiat gâturile şi a fugit, după ce a dat foc locuinţei.

Acesta a fost prins şi este reținut pentru 72 de ore, riscând închisoare de la 15 la 20 de ani sau pe viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Triplă crimă în Moldova. Doi bărbaţi şi o femeie, ucişi în propria casă de un tânăr de 21 de ani